خانم سانیا صالحی 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2015 سلامبیزحمت پسورد سلام پسورد لطفا با سلام ممنون میشم پسورد رو لطف کنید لطفا پسورد سلام با تشکر لطفا پسورد بدید کدوم مدلشه ؟؟؟ salam in file hajmesh cheghade ostad bad pasvordoke mizanam file az halat zip dar nemiyad پسورد لطفا لطفا پسورد سلام به عزیزان شرکت کننده توضیحات در مورد مشخصات برد تبلت به پست اول اضافه خواهد شد برای دریافت پسورد باید فعالیت خود را بهتر از قبل شروع کنید فقط توی درخواست پسورد فعالیت نکنید تاپیک های آموزشی مختص تعمیرکاران قرار دهید تا به پسورد دست پیدا کنید ما نیز رام های نایاب قرار می دهیم لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2015 پسوردی که برای من ارسال شده صحیح نیست لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2015 مدیریت محترم پسورد صحیح ارسال کنید لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 سلام اگر این رام با فونیکس سوییت باید فلش بشه پس سی پی یو آ23 هست که میشه پیر کاردین p704p اگر اشتباه میکنم لطف کنید تصحیح کنید. لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 7 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام مجدد این رام رو روی pc704p پیر زدم ولی فلش نشد احتمالا برای این مدل نیست .اگر مشخصات کامل تری از این فایل بدید ممنون میشم. مشخصات مین بردی که من خواستم بزنم اینه t736-mainboard-v2.0 لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 تیر، 2015 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام مجدداین رام رو روی pc704p پیر زدم ولی فلش نشد احتمالا برای این مدل نیست .اگر مشخصات کامل تری از این فایل بدید ممنون میشم. مشخصات مین بردی که من خواستم بزنم اینه t736-mainboard-v2.0 درود بر شما دوست عزیز... این رام قابلیت مولتی ایدی برد بودنش فقط برای pc704 هست نه برای بقیه و امثال pc704p .... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 7 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام.پس من بد متوجه شدم چون توی پست اول زده بودید با فونیکس سوییت فلش میشه من گفتم حتما آ23 هست .پس در واقع باید با لایو سوییت فلش بشه. بهر حال ممنونم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.