مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 با سلام و درود خدمت کاربران شریف جی اس ام دولوپرز پیوستن جناب اقای محمد باقرزاده به اعضای مدیریتی تبریک عرض میکنم. امیدواریم وجودشان درتیم مدیریتی همچون گذشته در انجمن همسایه مایه افتخار باشه ارزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل زندگی برای ایشان و به همه اعضای مدیریت و کاربران عزیز داریم موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سلام تبریک میگم داداش و امیدوارم موفق باشی .یه سری هم به تاپیک معرفی مدیران بزن.=)) لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سلام خوش اومدین دوست قدیمی... لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 خوش آمدید.آرزوی موفقیت روز افزون برای شما دوست عزیز دارم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سلام بسیار خموشحال شدیم. امیدوارم همه بدونن که هدف پست و مقام نیست و فقط در این انجمن ما فعالیت داریم برای پیشرفت و توسعه. در حالی که برای کاربران عزیز مطالب مفید محیا کنیم. به امید رسیدن به هدفی واحد. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سلام ارزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل زندگی برای ایشان لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 آرزوی موفقیت برای آقای باقرزاده رو خواستارم... موفق باشید. لینک ارسال
kaziva 10 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 ارزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل زندگی برای ایشان لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 تبریک میگم داداش انشالله موفق و سربلند باشید لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 منم به نوبه خودم به اقای باقرزاده تبریک میگم موفق و سلامت باشین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.