persian.gsm 14 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 سلام گوشی روی آرم ریستارت میشه فایل فلشو از سایت گرفتم با فلش تولز فلش کردم یبار انجام شد ولی دفعات بعدی همون اولش موقع فلش ارور میده یکبار هم که تقریبا تا انتها فلش خورد لوگوی سونی کوچیکتر از قبلش شده ولی تغییری نکرد و بالا نمیاد بازهم قبلا تا رنگین کمان اول سونی میرفت الان تا کلمه سونی فقط میره و ریستارت میشه اسکرین شات از فلش تولز مشاهده لازم به ذکره فایلو آنزیپم کردمو دوباره ساختم ولی همون اول پیغام میده نمیتونه فایل سیستم دات سین رو نمیتونه دیلیت کنه! من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 سلام...دروود دوست عزیز شما با باکس استول تست کنید... اعلام نتیجه کنید... برای فلش تولزم از نسخه قدیمی تری تست کنید... نسخه جدید فلشتولز کمی اذیت میکنه... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 با سلام دوست عزیز شما با این ورژن حتما تست کنید. این فایل تست شده توسط خودم هستش و هیچ مشکلی نداره بازم تست کنید و اعلام نتیجه... C5303 لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 سلام دوست عزیز با منبع تست کن من چند مورد داشتم جواب داداه لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 سلام دوست عزیز با منبع تست کن من چند مورد داشتم جواب داداه منظور با منبع فلش بزنمش؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
SKY000686868 10 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 بله دوست عزیز میتونی با منبع نیز فلش کنی-شاید هم مشکل باتری داری-با منبع روشن کن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.