hamedhhpp 10 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 سلام دوستان یه گوشی g730 u10 موجود هست که وقتی رمزش رو عوض میکنم روشن خاموش که میشه به حالت اول بر میگرده و وقتی فلش میکنم فلش کامل میشه ولی وقتی روشن میشه هیچ چیزی تغییر نکرده دوستان راه حل و نظراتشون رو اعلام کنن ممنون.در ضمن فایل رسمی برای فلش دارم ولی تیک گذینه sec-ro نمیخوره که بخوام فول فلش کنم بنا به تجربیات که یه بار این گذینه رو دستی تو برنامه فلش تولز اضافه کردم گوشی بعد از فلش روشن نشد. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 با سلام مشکل 100% هارد گوشی هستش کم کم هارد دچار مشکل و خاموشی خواهد شد. موفق باشید. لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 گوشی را یک بار با فلش تولز فرمت کن دوباره اقدام به فلش کن بدون تیک یک درصورت امکان با کرک میراکل فلش کن موفق باشین لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 مشکل هاردشه برای منم چندین مورد اومده هیچ جوره درست نمیشه لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 25 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2015 سلام دوستان یه گوشی g730 u10 موجود هست که وقتی رمزش رو عوض میکنم روشن خاموش که میشه به حالت اول بر میگرده و وقتی فلش میکنم فلش کامل میشه ولی وقتی روشن میشه هیچ چیزی تغییر نکرده دوستان راه حل و نظراتشون رو اعلام کنن ممنون.در ضمن فایل رسمی برای فلش دارم ولی تیک گذینه sec-ro نمیخوره که بخوام فول فلش کنم بنا به تجربیات که یه بار این گذینه رو دستی تو برنامه فلش تولز اضافه کردم گوشی بعد از فلش روشن نشد. دوست عزیز شما با چی فلش میکنید با فایل dload یا فلش تولز؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 26 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2015 تایید میشه >- با سلام مشکل 100% هارد گوشی هستش کم کم هارد دچار مشکل و خاموشی خواهد شد. موفق باشید. مشکل هاردشه برای منم چندین مورد اومده هیچ جوره درست نمیشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.