kia mobile 26 ارسال شده در 22 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2015 سلام منم به این سه عزیز تبریک میگم که واقعان دارن زحمت می کشن یاعلی لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 22 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2015 تبریک بنده رو هم پذیرا باشید انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
vahid_max 11 ارسال شده در 22 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2015 با سلام وعرض ادب بنده هم به نوبه خودم به این عزیزان تبریک میگم امیدوارم بتونیم از تجربیات این 3 عزیز بهرمند شویم unbrick phones and change EMMC .Baseband ID YAHOO:maxmobile988 لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 22 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2015 سلام منم به این 3 بزرگوار تبریک میگم انشالله درجات بالاتر لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 22 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2015 سلام بنده هم تبریک میگم خدمت این دوستان و امیدوارم با تلاش و پشتکار بیشتر شاهد پیشرفت روز افزون انجمن باشیم اما مسئلتن لطف کنید منبعد دوستانی که به جمع مدیریت اضافه میشن مشخصات کامل بدن تا بیشتر و بهتر با هم اشنا بشیم و انشا الله با این اشنایی بیشتر بهم نزدیک بشیم و بهتر بتونیم در کنار هم روزگار سپری کنیم پس دوستان لطف کنند توی قسمت مدیریت یه تاپیک باز کنند و خودشون رو معرفی کنند اسم فامیل سن مدرک تحصیلی متاهل یا مجرد شهر محل زندگی یه قطعه عکس سه در چهار خوشگل شماره شناسنامه و کد ملی و شماره حساب بانکی و غیره ....:dddddd نترسید اتفاقی نمیوفته اینجا فقط یه بچه قزوین داریم که اونم خودیه :dddddd لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 22 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2015 با تشکر وقدر دانی از همه دوستان وعزیزان که بر ما منت گذاشتن امیدوارم از این لطفی که به ماکردین بتونیم برای پیشرفت بهتر سایت تمام تلاشمون را بکنیم ومنم به نوبه خودم به ارش قاسمی وra.majidتبریگ میکم واینم بگم تلاشهای این دو عزیز از من بهتر وبیشتر مورد استفاده بوده انشالله بتونیم در پیشرفت هر چه بهتر سایت مفید باشیم با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 23 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2015 سلام بنده هم تبریک عرض میکنم . هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 23 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2015 منم به این سه عزیز تبریک میگم ایشالله در پیشرفت انجمن تاثیر گذار باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.