مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان اموزش ترمیم EMMC هارد I9000 با یک فایل فایل قرار داده شده را با ODIN رایت کنید DOWNLOAD موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 16 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2015 الیای عزیز دقیقا ما باید در چه موقعیتی این فایل را رعایت کنیم چه نشونه ای و اروری باید دید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2015 الیای عزیز دقیقا ما باید در چه موقعیتی این فایل را رعایت کنیم چه نشونه ای و اروری باید دید هنگام مشکل دار بودن emmc با روی ارم ماندن مواجه میشویم...و در بعضی مدلا بهم ریختگی در عملکرد گوشی مشاهده میشود... در این هنگام عمل وایپ و ...ممکن نیست... موفق باشید.. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mohamad2126 13 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 باسلام این لینک دانلودش منقضی شده است خداوندا چگونه زیستن را به من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت. معلم شهیددکترعلی شریعتی لینک ارسال
mohamad2126 13 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 باسلام ایا این فایلی که لینکش هم خراب شده همون dbdataهستش؟ چون dbdataرایت کردم ولی جواب نداده خداوندا چگونه زیستن را به من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت. معلم شهیددکترعلی شریعتی لینک ارسال
mohamad2126 13 ارسال شده در 1 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2016 با سلام برا حل این مشکل من فایل dbdataرایت کردم pit512هم فلش زدم بازم جواب نداده بامموری هم فلش زدم که مموری جایگزین هارد بشه بازم جواب نگرفتم دوستان راه حلی دارید کمک کنید ممنون میشم خداوندا چگونه زیستن را به من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت. معلم شهیددکترعلی شریعتی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.