rezakeshavarza 15 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 سلام خدمت دوستان گرامی من باکس xtc2clip خریدم چطوری باید wildfire s رو برای کالیبره کردن s-off کنم؟ تاج عوض کردم خوب نمیزنه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
taher 10 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 شماابتدا بایستی گلد کارت درست کنید ورم تو گوشی بزارین و فلت باکس رو در قسمت جاسیم کارت بزارین و گوشی رو به فست بوت ببرین تا مراحل کار انجام بشه لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 خب این مراحل چطوری انجام میشه میشه دقیق تر توضیح بدی؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 با سلام دوست عزیز این فایل رو تست کردید؟ DOWNLOAD لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 با سلام دوست عزیز این فایل رو تست کردید؟ DOWNLOAD خب باید S-off بشه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 کسی راهنمایی نداره بچه ها من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 20 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2015 سلام دوباره خدمت دوستان آقا کسی نمی دونه باید چطوری اس اف بشه این گوشی با این باکس؟ بابا تازه خریدم کمک کنید راه بیافتم من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
mobilemehdi 126 ارسال شده در 21 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2015 بنده راحل با xtc قدیمی میگم شما انجام بدید ابتدا مموری کارت درون باکس قرار میدید و مدل را از باکس انتخاب میکنید سپس باکس درخواست فرمت میکنه که بعد از فرمت یک گلد کارت میسازه بعد مموری را داخل گوشی قرار داده و فلت سیم کارت را وصل میکنید گوشی را وبه حالت hboot میبرید و بعد از شناسایی مموری توسط دستگاه شروع با ایجاد مراحل میکنند که باید باتوجه به منو ها جلو برید همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2015 بنده راحل با xtc قدیمی میگم شما انجام بدید ابتدا مموری کارت درون باکس قرار میدید و مدل را از باکس انتخاب میکنید سپس باکس درخواست فرمت میکنه که بعد از فرمت یک گلد کارت میسازه بعد مموری را داخل گوشی قرار داده و فلت سیم کارت را وصل میکنید گوشی را وبه حالت hboot میبرید و بعد از شناسایی مموری توسط دستگاه شروع با ایجاد مراحل میکنند که باید باتوجه به منو ها جلو برید xtc2 clip کلا با اون فرق داره اصلا از رم و سیم کارت خبری نیست من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.