mavi 19 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 دوستان یه گوشی سامسونگ g920f بود مشکل شبکه پیدا کرده بود ما هم به مشتری گفتیم باید انلاک شه گوشی رو روت کردیم یه فیل cert پیدا کردم انلاک شد . مشتری رفت حالا اومده میگه سریال گوشی عوض شده منم بهش گفتم واسه انلاک این باید فایل بخوره . گیر داده سریال خودشو بزن . به نظر دوستان راهه حل چیه ؟ لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 کسی فکری راهه حلی به ذهنش نمیرسه ؟؟؟؟ لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 دوستان یه گوشی سامسونگ g920f بود مشکل شبکه پیدا کرده بود ما هم به مشتری گفتیم باید انلاک شه گوشی رو روت کردیم یه فیل cert پیدا کردم انلاک شد . مشتری رفت حالا اومده میگه سریال گوشی عوض شده منم بهش گفتم واسه انلاک این باید فایل بخوره . گیر داده سریال خودشو بزن . به نظر دوستان راهه حل چیه ؟ از efs گوشی بکاپ گرفتید یا نه دوست عزیز لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 15 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2015 باید سریال چنج سریال و زدن سریال اصلی یا از دانگل bst یا z3x که اکتیو شده استفاده کنید لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 دوستان یه گوشی سامسونگ g920f بود مشکل شبکه پیدا کرده بود ما هم به مشتری گفتیم باید انلاک شه گوشی رو روت کردیم یه فیل cert پیدا کردم انلاک شد . مشتری رفت حالا اومده میگه سریال گوشی عوض شده منم بهش گفتم واسه انلاک این باید فایل بخوره . گیر داده سریال خودشو بزن . به نظر دوستان راهه حل چیه ؟ درود با چه ابزاری فایل cert رو رایت کردین ؟؟احتمال داره بصورت خودکار بکاپ براتون گرفته باشه!! z3x این مدل رو چنج imei نمیکنه باید فایل cert یا efs داشته باشین !!! ولی احتمالا بشه با bst کاری کرد !! ای کاش قبل از هر عملیات نرم افزاری بکاپ میگرفتید !! رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 نه بکاپ efs نگرفتم . یعنی فکر نمیکردم داستان بشه با باکس z3x روش رایت کردم لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 16 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2015 یک بار ریست efs کن ببین جواب میده یا نه حداقل یه بکاپ باید میگرفتی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.