z.3.x 13 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه اس 6 مدل ذکر شده اوردن برام برای انلاک ریکاوری از خود ساپورت دانگل bst دانلود میکنم و کامل رایت میشه ولی بازهم ریکاوریه اصلی خود گوشی رو میاره و چند تا ریکاوری کاستوم دیگه هم از سایت ها دانلود کردم ولی متاسفانه ارور میدن و رایت نمیشن وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه اس 6 مدل ذکر شده اوردن برام برای انلاک ریکاوری از خود ساپورت دانگل bst دانلود میکنم و کامل رایت میشه ولی بازهم ریکاوریه اصلی خود گوشی رو میاره و چند تا ریکاوری کاستوم دیگه هم از سایت ها دانلود کردم ولی متاسفانه ارور میدن و رایت نمیشن سلام با bst که رایت میشه باید سریع ببریدش ریکاوری کاستوم وگرنه گوشی بیاد بالا ریکاوری اصلی گوشی جایگزین میشه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 منم همچین موردی رو نوت 4 داشتم . چند تا ریکاوری میزدم ولی باز همون اصلی خود گوشی بود . دفعه اخر سریع بردم به ریکاوری ok شد لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 دوستان این گوشی اصلا مجال نمیده که سریع ببرمش به ریکاوری و روشن میشه گوشی بعدشم که خاموش میکنم میبرمش به ریکاوری دوباره ریکاوری اصلی خودش میاد دوستان چه پیشنهادی دارین ؟ وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 دوستان این گوشی اصلا مجال نمیده که سریع ببرمش به ریکاوری و روشن میشه گوشی بعدشم که خاموش میکنم میبرمش به ریکاوری دوباره ریکاوری اصلی خودش میاد دوستان چه پیشنهادی دارین ؟ وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 داداش موقع ای که رایت شد سریع دکمه های هوم و ولوم بالا رو بگیر تا بره ریکاروی رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 داداش موقع ای که رایت شد سریع دکمه های هوم و ولوم بالا رو بگیر تا بره ریکاروی همین کارو انجام میدم ولی بازم روشن میشه کامل ممنون میشم ریکاوری که شما استفاده کردین رو برم اپ کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 با سلام خدمت شما این روش را تست کنید ریکاوری هم تست شده http://gsm-developers.ir/thread6590.html تست واعلام نتیجه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 14 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2015 دوستان مشکل هنوز پا برجاست وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 3 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2016 دوستان مشکل هنوز پا برجاست تیک auto reboot توی odin و بردارید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.