mohsen8 815 ارسال شده در 26 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2017 بسیار ممنونم اون فایو نصب کردم ولی وارد ریکاوری نمیشه اصلا دیگه rv security برنامه هستش یا نیاز به باکس داره؟ برای برداشتن رمز راحت بدون پاک شدن اطلاعات به بنده پیام بدید براتون فایل اوکی کنم لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 20 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2018 سلام دوستان می خوام با یه حدل جدید همه رو به چالش بکشم گوشی داریم با مدل SM-N950F با FRP LOCK = ON و OEM LOCK =ON می خوام رمزشو بدون حذف اطلاعات بردارم دوستان عزیز لطفا کمک کنید اگر کسی با نرم افزار FRP Hijacker هم رو همچین مدل هایی کار کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه ؟ سوال فنی : من در سری جدید اندروید گوشی بوده با FRP =ON فایل TWRP رایت شده و برخی مدل ها هم رایت نشده آیا برای رایت فایل ها فقط OFF بودن FRP شرطه یا گزینه های دیگر هم باید OFF باشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2018 در ۱ ساعت قبل، david2018 گفته است : سلام دوستان می خوام با یه حدل جدید همه رو به چالش بکشم گوشی داریم با مدل SM-N950F با FRP LOCK = ON و OEM LOCK =ON می خوام رمزشو بدون حذف اطلاعات بردارم دوستان عزیز لطفا کمک کنید اگر کسی با نرم افزار FRP Hijacker هم رو همچین مدل هایی کار کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه ؟ سوال فنی : من در سری جدید اندروید گوشی بوده با FRP =ON فایل TWRP رایت شده و برخی مدل ها هم رایت نشده آیا برای رایت فایل ها فقط OFF بودن FRP شرطه یا گزینه های دیگر هم باید OFF باشه مدل بایستی در دانگل bmt pro امتحان کنم ولی بهترین دانگل برای برداشتن رمز در حالت frp و oem روشن هست لینک ارسال
dezroid 27 ارسال شده در 20 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2018 چرا با gsd فایل انلاک نمیسازین؟ خیلی راحت و بی دردسر تا اندروید 6 تست کردم لینک ارسال
david2018 0 ارسال شده در 21 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2018 سلام دوست عزیز مطلب کمی در مورد نرم افزار GSD تو سایت خوندم ولی تا حالا تستش نکردم فقط چند بار با GSD در حالت کاستوم ریکاوری نرم افزار روی گوشی نصب گردم و یک بار هم حذف قفلش رو باز هم در حالت ریکاوری مد تست کردم ولی تا حالا فایل باهش نساختم میشه یه توضیحی در خصوص ساخت فایل آنلاک تنظیمات امنیتی با نرم افزار GSD بدید ممنون لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 26 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 سلام رمز j730f بدون پاک شدن اطلاعات frp off oem on این اموزش جواب میده لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 26 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2018 در 6 ساعت قبل، abolfazl6812 گفته است : سلام رمز j730f بدون پاک شدن اطلاعات frp off oem on این اموزش جواب میده اگه دانگل bmt pro داری با این دانگل باز کن لینک ارسال
abolfazl6812 4 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 اندرویدش 7خب صد درصد باز میکنه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 27 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2018 در 4 ساعت قبل، abolfazl6812 گفته است : اندرویدش 7خب صد درصد باز میکنه اولین دانگل bmt proکه روش باز کردن استفاده کرد در حالت frp on oem on دومین دانگل eft نسخه ۱.۴.۱ من با bmt تست کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.