mohsen8 815 ارسال شده در 12 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2017 بله دقیقا سوال من هم هست سلام دوست عزیز پستتون واقعا عالی بود اما واسه گوشی هایی که oem آنلاک نیست و twrp رایت نمیشه باید چیکار کنیم/ این مدل گوشیها اجازه رایت کاستوم باینری نمیدن پس باید با سرویس آنلاین FRP رو off کنید و یک ریکاوری تست شده بزنید چون بعد یبار خاموشی توی این حالت دوباره frp فعال میشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 14 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2017 بله دقیقا سوال من هم هست فعلا که راهی نیست متاسفانه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hamrah1 11 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام من برای یک a520fسامسونگ ,یک ریکاوری نصب کردم والان میخوام قفل اون رو بردارم بدون پاک شدن اطلاعات.باید چکار کنم؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 دروود... ازین فایل ها برای برداشتن قفل ها استفاده کنید در منوی ریکاوری کاستوم در قسمت install zip فایل رو نصب کنید..... تست شده در اکثریت مدل ها و ورژن رام ها. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
hamrah1 11 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 دروود...ازین فایل ها برای برداشتن قفل ها استفاده کنید در منوی ریکاوری کاستوم در قسمت install zip فایل رو نصب کنید..... تست شده در اکثریت مدل ها و ورژن رام ها. سلام با این فایلها هم باز نشد متاسفانه..... لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 دوست عزیز از این روش استفاده کن:.... اول برو قسمت sestem بعد data-پسوند فایل هایی که آخرشون key هستن حذف کن .....موفق باشی تمام لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلامبا این فایلها هم باز نشد متاسفانه..... راه دوم از طریق فایل منیجر خود ریکاوری یا فایل منیجر aroma هست فایلی که قرار دادم رو از طریق ریکاوری نصب کنید وارد فایل منیجر که شدید به این قسمت برید data/system و هر فایلی که دارای پسوند key یا lock بود رو پاک کنید به عنوان مثال این فایلا اینطوری میان gesture.key پاک که کردین گوشی رو ریستارت کنید اگه هنگ لوگو شد با cf-root بالا میاد. موفق باشید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
hamrah1 11 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 در این مدل جواب نداد لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 21 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2017 دوستان روش جدید برای باز کردن با داشتن frp راهی هست ؟ irgsm لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 22 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2017 دوستان روش جدید برای باز کردن با داشتن frp راهی هست ؟ برداشتن frp انلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.