hunterpars 17 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 سلام.این گوشی رو واسم آوردن الگو رو اشتباه زدن الان جیمیل میخواد.با باکس فلش نمیشه.با فلش تول فلش نمیشه.اصلا عکس العملی نشون نمیده فقط روشن میشه واسه شارژ کلید ها هم سالمن..usb debug هم فعاله.با vroot روت میکنم روت میشه ولی وقتی از سیستم جدا میکنم و دوباره وصل میکنم بازم میزنه روت نیست.کلافم کرده منتظر راهنماییتون هستم. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 سلام هنگام فلش ولوم کم میگیری یواسبی وصل میکنی گوشی روشن میشه؟ لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 اره.وقتی ولوم کم رو میگیرم گوشی چند ثانیه بعد میره روی علامت شارژ. لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 سلام...دروود این کد رو تست کنید... ببینید میتونید ریستش بکنید... * # * # ۷۳۷۸۴۲۳ # * # * انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2015 سلام...درووداین کد رو تست کنید... ببینید میتونید ریستش بکنید... * # * # ۷۳۷۸۴۲۳ # * # * این کد هم جواب نمیده.تست کردم.راه دیگه لطفا.debugging فعاله.راهی هست با adb فرمت کرد. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.