persian.gsm 14 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 با درودو احترام روشهای متعددی برای تبدیل شماره به پسوندهای مختلف موجود بود ولی هیچکدوم کاربرد نداشت بانک شماره رو بصورت تکست خریداری کردم برای ورود به دفتر تلفنم نمیدونم چطوری با روش منطقی به پسوند مورد قبول تبدیل کنمش لازم به ذکره گوگل کنتاکس ایمپورت نمیکنه تبدیل به اکسل کردم ولی چون فقط شماره ها زیر هم نوشته شدن و نام تعریف نشده نمیتونه وارد کنه نه از اکسل نه تکست نه سی وی اس دستور ساخت بیزنس کارت رو هم دارم داخل تکست انجام میشه ولی اونم باید یدونه یدونه اسم و ویرگول و... تعریف کنی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
azizir56 12 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 سلام من برا تبدیل نوکیا به سونی و برعکس از vb استفاده کردم اگر شماره هاتون شخصی نیست آپ کنید تو پیام خصوصی تا براتون برنامشو بنویسم و تبدیل کنم با پسوند مورد نظرتون هیچ کس به تنهایی کامل نیست لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 درود به دوستان عزیز کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه نداره؟ ظاهرا با ویژوال بیسیک میشه ولی شخصا اطلاعاتی ندارم راجع بهش ممنون میشم کسی تجربه شو در اختیار قرار بده ضمنا لازم شد اگه هزینه شم میدم فقط به شرطی که کارایی داشته باشه ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 ویژوال بیسیک برای کد نویسی وهست و همچین قابلیتی نداره شاید بشه باهاش همین برنامه ی ساخت ولی خودش نمیتونه لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 ویژوال بیسیک برای کد نویسی وهست و همچین قابلیتی ندارهشاید بشه باهاش همین برنامه ی ساخت ولی خودش نمیتونه بله بزرگوار منظور منم همین قابلیت بود من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.