fatemi565 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2015 سلام به اساتید محترم آیا امکانش هس رمز گوشی s5 را بدون حذف اطلاعات برداشت یا خیر؟ جیمیل هم نداره؟؟؟ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 1 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2015 سلام دوست عزیز شما باید کاربر ویژه بشید تا به خواسته ها تون رسیدگی بشه و باید فعالیت داشته باشید تا کاربر ویژه شوید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
fatemi565 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2015 الان من ک تازه اومدم اینجا باید صبر کنم ک کاربر ویژه بشم... مشتری رو سرکار بزارم... آقا گیرم جواب بدین... خواهشا... لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 1 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2015 الان من ک تازه اومدم اینجا باید صبر کنم ک کاربر ویژه بشم...مشتری رو سرکار بزارم... آقا گیرم جواب بدین... خواهشا... درود دوست عزیز کار که زیاد میشه روش انجام داد بستگی داره چه ابزاری برا انجام دادن رو گوشیتون تو دستتون داشته باشین اگه دانگل bst و یا باکس octapus داشته باشین بدون پاک شدن اطلاعات میتونین کارتون رو راه بندازین ویا اینکه کاربر vip بشین و از نرم افزاری که توسط تیم توسعه دهنده و شخص جناب آقای صوری ساخته اند استفاده کنید موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
namakdooon 10 ارسال شده در 28 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2015 درسته تا کاربر ویژه نشن نباید جواب داد اما یک بله یا خیر میتونین بگین . بغد بگین راه حل وقتی ک کاربر ویژه شدن لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 28 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2015 درسته تا کاربر ویژه نشن نباید جواب داد اما یک بله یا خیر میتونین بگین . بغد بگین راه حل وقتی ک کاربر ویژه شدن سلام با این روشی که شما پیش گرفتین فکر نکنم به این زودیا ویژه بشین با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
namakdooon 10 ارسال شده در 30 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2015 من روشی پیش نگرفتم /:) لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 30 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2015 درود بر شما آیا دانگل بست داری ؟ تا راهنمایی کنم در عوض باید فعالیت داشته باشی اگه فعالیت نکنی از امکانات سایت بی بهره میمونی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.