masoud 241 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 با سلام دوستان گوشی هواوی p6 سریال و بیس باند نداره بیلد نامبری که روشه 708 هست میخوام فلش کنم کلید های ولوم رو که میگرم بره برای فلش وارد ریکاوری میشه تمامی کلید ها رو امتحان کردم نشد.با بیلد های 708-130تست کردم لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 باطری گوشی رو در بیارین دوباره تست کنید بدون کلید هم تست کنید برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 27 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 اگه منظورتون اینه که فقط کلید پاور رو بگیرم که بازم نشد لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 27 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 از دوستان کسی نیست نحوه دانگرید این مدل رو راهنمایی کنه؟ چند جا خوندم که با بیلد 130 مشکل بیس باند حل شده میخوام این بیلد رو روش رایت کنم. لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 سلام خودتون رو خسته نکنید با فلش با هیچ ورژنی درست نمیشه الانم هر کاری کنید دانگرید نمیشه یکی دوستان گفتن با zzkey این مشکل رو حل کردن لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 27 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 از دوستان کسی نیست نحوه دانگرید این مدل رو راهنمایی کنه؟چند جا خوندم که با بیلد 130 مشکل بیس باند حل شده میخوام این بیلد رو روش رایت کنم. درود دوست عزیز دانگرید و حل مشکل از چند تایی که داشتم فقط یکیشون با دانگرید و رایت بیلد 130 مشکل حل شد بقیه با دانگل زد زد اوک کردم اما برای دانگرید انلاک بوت لودر نصب رام کاستوم سپس اگر رام کاستوم که بعضی مواقع جواب میده خب بهتر نشد براحتی با وایپ همه سیستم توسط twrp سپس دانگرید کنید اگر جواب نگرفیتد تنها راهش باکس سیگما و زد زد هست لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 27 دی، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2015 درود بر شما ... برای دانگرید بهترین راه حل نصب ریکاوری کاستوم (ترجیحا twrp ) و فرمت پارتیشن ها و نصب دوباره ریکاوری استوک و فلش گوشی با رام دلخواه هستش ... موفق باشید و ماندکار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 درود بر شما ... برای دانگرید بهترین راه حل نصب ریکاوری کاستوم (ترجیحا twrp ) و فرمت پارتیشن ها و نصب دوباره ریکاوری استوک و فلش گوشی با رام دلخواه هستش ... موفق باشید و ماندکار این روش واسه این گوشی تست کردم جواب نداده لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 این روش واسه این گوشی تست کردم جواب نداده ارش جان نمیدونم چرا ولی خیلی از دوستان میگن اینجوری نمیشه و انجام دادیم ج نداده درصورتی که روی همین گوشی بنده بارها تست کردم و جواب گرفتم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 28 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2015 خب برای اطمینان از کورتانا عزیز میخوام که فایل های لازم رو دریک پست قرار بده تا دوستان با فایل های تست شده هم امتحان کنن. من احتمال میدم به خاطر فایل ها هستش که مشکل حل نمیشه... موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.