g0dsend313 25 ارسال شده در 22 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2015 سلام می خوام فلش کنم فایل رو انتخاب می کنم گوشیو وصل می کنم روی waiting میمونه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 22 دی، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2015 سلاممی خوام فلش کنم فایل رو انتخاب می کنم گوشیو وصل می کنم روی waiting میمونه درود بر شما ... لطفا برای دریافت راهنمایی کامل , درباره مشکلتون کامل و واضح توضیح دهید... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 22 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2015 برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 22 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2015 کسی تا حالا این گوشیو با فایل پک فلش کرده ؟ (گوشی هنگ رو لوگو هست ) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 22 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2015 دوست عزیز شما اول ببینید با ولکانو میتونید کاری بکنید. با مراپی بهتره بعد شما وایپ کردید بازم مشکل پابرجاست؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 22 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2015 دوست عزیز شما اول ببینید با ولکانو میتونید کاری بکنید. با مراپی بهتره بعد شما وایپ کردید بازم مشکل پابرجاست؟ ولکانو این سی پی یو رو ساپورت نمی کنه adb نمیشناسه وایپ نمی کنه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 23 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2015 واقعا کسی بلد نیست این گوشی رو چه جوری با برنامه و توسط کامپیوتر فلش کنه ؟ برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 23 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2015 سلام بزرگوار شما خیلی ناقص و مبهم مشکلتون مطرح کردین علت ایجاد مشکل چی بوده ؟ به ریکاوری میره ؟ به فست بوت میره ؟ با مموری اقدام به فلش میکنید واسه رایت میره و اخطار میده و اگر اینجوره چه اخطاری ؟ یا اصلا واسه رایت نمیره و رو لوگو. میمونه ؟ اطلاعات خواسته شده تکمیل کنید تا اگر در تخصصم بود راهنمایی کنم وگرنه صبر کنید تا دیگر اساتید نظر بدن . با توجه به ایام تعطیلات ممکنه تا یکشنبه همه عزیزان نتونن انلاین بشن پس شکیبا باشید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 23 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2015 سلام بزرگوار شما خیلی ناقص و مبهم مشکلتون مطرح کردین علت ایجاد مشکل چی بوده ؟ به ریکاوری میره ؟ به فست بوت میره ؟ با مموری اقدام به فلش میکنید واسه رایت میره و اخطار میده و اگر اینجوره چه اخطاری ؟ یا اصلا واسه رایت نمیره و رو لوگو. میمونه ؟ اطلاعات خواسته شده تکمیل کنید تا اگر در تخصصم بود راهنمایی کنم وگرنه صبر کنید تا دیگر اساتید نظر بدن . با توجه به ایام تعطیلات ممکنه تا یکشنبه همه عزیزان نتونن انلاین بشن پس شکیبا باشید با مموری اپدیت شده به ریکاوری و فست بوت نمیره با مموری فلش نمیشه (چون اصلا وارد ریکاوری نمیشه) فقط وقتی روشن میشه روی لوگو می مونه رو این حالت کامپیوتر اصلا نمیشناستش با برنامه ی خودش UPGRADEDOWNLOAD روی حالت waiting میمونه (تصویرش رو گذاشتم) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 23 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2015 【Huawei Software Downloads】 - Huawei Support - Huawei Official Site از این رام استفاده کنید واسه فلش هم نیاز به ریکاوری رفتن نیست پوشه dload در مموری کپی کنید گوشی خاموش کنید کلیدای ولو + و - و پاور همزمان نگه دارید موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.