mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 18 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2015 درخواست فایل فلش تبلتN967 Mb V1.3 دوستان 2تاتبلت AVAXبرام اومدکه رو آرم بودن و ورژن هردوتاN967-MB V1.3بود .که فایلشونوپیدانکردم ازیکی باولکانوبکاپ گرفتم وهردوتاروفلش زدم یکی درست شدولی یکی تصویرش برعکس شدوچندبارهم فلش زدم فرقی نکرد.. دوستان اگه راه چاره دارن یافایل فلش این مدل موجوده آپ کنندممنون میشم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 15 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2016 درود.......... همکاران ودوستان این فایلو ندارید؟لازم دارم GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 16 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2016 سلام ای کاش روز دیروز و پریروز گفته بودید فایلش رو من دارم ولی حدود 2 گیگ هست و بکاپ با مراپی - باید صبر کنید آپلود کنم شایدم رفت برای جمعه هفته آینده خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.