masoud 241 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 با سلام دوستان اینم فایل فلش گوشی چینی sanno مدل p6a cpu : MTK اندروید 4.2.2 قابلیت رایت با فلش تولز این فایل توسط خودم تست شده است. ROM SANNO P6A | [Official] add the 04/22/2015 on Needrom لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 داداش این فایل رو من دانلود کردم Scatter رو باز نمیکنه فلش تولز ارور میده. لینک دیگه ای نداری؟ لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 داداش این فایل رو من دانلود کردم Scatter رو باز نمیکنه فلش تولز ارور میده.لینک دیگه ای نداری؟ سلام نوشته که خودم تست کردم پس یعنی فایل درسته فلش تولز رو عوض کنید یا چک کنید ببیند فایل دانلود شده با فایل داخل نت حجمش یکیه و در اخر یک جا دیگه و با غیر فعال کردن انتی ویروس فایل رواکسترکت کنید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 ممنون تست کردم با کلی ورژن فایل اسکاتر رو میخوام انتخاب کنم تو فلش تولز مینویسه incorrect Scatter File با فایل دیگه ای حل کردم. WC Nobel General Trading Company : Sanno P6A Official Firmware Android 4.4.2 1000% Tested By Sumonbd با ..ل؟ت؟ر شکن باز میشه. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 10 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2016 با سلام داداش شما پس از اکسترکت نام پوشه رو تغییر بدین مشکل حل میشه. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.