rezakeshavarza 15 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 سلام همکاران گرامی: 2 تا از این گوشیارو دارم روشن می کنی میره رو fastboot نرمال روشن نمیشه فلش هم زدم درس نشدن فقط با دستور fastboot reboot میره رو حالت نرمال چیکار باید کرد؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 سلام کلیدای ولوم از مدار خارج و تست کنید در صورت عدم نتیجه برد از لحاظ ظاهری چک و سرویس کنید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 17 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 این کار انجام شده داداش مشکلی نداره ولوم و برد هم دست نخورده و سالمه ظاهرا من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 یه مورد هواوی داشتم دقیقا با همین مشکل که چون نفهمیدم دقیقا کجا کار ایراد داره کل برد شست و شو دادم و خشک کردم و هیت ملایم دادم درست شد شما هم اگه به راه حل علمی و منطقی نرسیدید اینکارو انجام بدید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 29 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2016 سلام کسی این مشکل رو نمیدونه چیه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 29 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2016 دوست عزیز شما یه ریکاوری روش رایت کنید و از داخل ریکاوری فکتوری ستینگ و فکتوری کش رو بزنید. حتما ریکاوری دیگه رایت کنید. لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 29 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2016 دوست عزیزاحتمال ریکاوری روش بوده پاک شده یا میخواسته s-off کنند نتونستند بوتلودرو چک کن ببین انلاک یا ریلاکه اگه ریلاک بود با فایل ruu فلش بزن اگه آنلاک بود ریکاوری نصب کن رام فلش کن لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، 2016 یک عکس از محیط hboot بذارید تا بهتر راهنمایی کنیم اس اف یا انلاک بودن یا نبودن گوشی مهمه.بیلد نامبرش هم همینظور لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.