ارش قاسمی 17 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 درود قبل آموزش چند نکته رو به دوستان بگم که انشاالله باعث دلگرمی و ایجاد انگیزه برای ادامه راه باشم.... 1. مشکلات گوشیهایی که فکر میکنید حل نشدنی هستندو فقط فلانی میتونه حل کنه به ساده ترین روش حل میشن 2. به جای یاد گرفتن اموزش و مصرف سعی کنید دلیل علمی شو بفهمین 3. تا گوشی خراب نکنی و ضرر ندی راه حل بدست نمیاد وقتتون و گرفتم... بریم سر آموزش همه میگن باید بیس باند عوض کنی.... با ایفون دانگل سریال بزنی......یا..... اما راه حل من بیس باند گوشی و جدا کنید بعد گوشی و فلش کنید (میبینید که دیگه ارور نمیده) به محض به پایان رسیدن فلش باتری و جدا کنید بیس باند خودشو شابلون کنید بزارید روش حالشو ببرید نه پول ای سی دادین نه ایفون دانگل خریدین با احترام ارش قاسمی در اینستاگرام نمونه کارهای مارا دنبال کنید insta : ifix.center لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 سلام ممنون از پست مفید تون ممنون میشم یه عکس از ای سی بیس باند ایفون چهار قرار بدین سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 سلام نیازی به برداشتن بیس باند نیست دوست عزیز لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 سلام ممنون از پست مفید تون ممنون میشم یه عکس از ای سی بیس باند ایفون چهار قرار بدین سپاس طبق عکسی که دادم ای سی سمت راستی میشه ای سی بیس باند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.