MR.Majid 226 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 سلام دوستان. مشتری میگه آپدیت کردم این مشکل براش پیش اومده؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 دوست عزیز مشکل رو کامل توضیح بدید تا بهتر راهنمایی بشید ببنید سریال سالمه یا خیر وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 سلام این گوشی با فلش بعضی رام ها قفل شبکه میشه. رام دیگه ترجیحا فارسی بزنید حله... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 دوست عزیز مشکل رو کامل توضیح بدید تا بهتر راهنمایی بشیدببنید سریال سالمه یا خیر سریال داره انتنم داره وقتی زنگ میزنی میزنده ثبت نشده روی شبکه. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 ای کاش یه کم بیشتر توضیح میدادی سریال داره یا نه بازم این فایل certرا با z3xرو گوشی رایت کن مشکلش حل میشه دانلود با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
mohsen gsm 10 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 اگه قفل شبکه شده روت کن با z3x ورژن 19.1 انلاک کن اگه امرجنسی شده روت کن تیک ریپیر efs +ریپیر نتورک بزن سریال پشت گوشیم تایپ کن براش اوکی کن حل میشه لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 14 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 دوستان تمام مراحلی که دوستان گفتند رو طی میکنم اعلام نتیجه میکنم با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 دوست عزیز یه سری i9300 هستن با اپدیت شدن مشکل تماس اضطراری به وجود میاد بدون هیچ کار اضافی فقط روت کنید و با z3x در تب ریپیر فقط تیک ریپیر نتورک بزنید و بدون وارد کردن سریال بر روی ریپیر کلیک کنید یا هم اگر از ورژن جدید سام تولز استفاده میکنید به دلیل نبودن گزینه ریپیر نتورک مشکل شما با رایت cert هم حل میشه اما توجه داشته باشید سریال گوشی تغییر میکنه لینک ارسال
mohsen gsm 10 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 از این فیلم استفاده کن همه چیزو به صورت فیلم براتون توضیح دادم http://gsm-developers.ir/thread6300.html#post21203 لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 14 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2015 سلاماین گوشی با فلش بعضی رام ها قفل شبکه میشه. رام دیگه ترجیحا فارسی بزنید حله... این راه حل مربوط به توضیح اولی شما بود که گفتید قفل شیکست. اگه ثبت نشده میزنه با راهنمایی بچه ها پیش برید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.