sadra.z 35 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان اخرین اپدیت merapitol را دانلود کنید وفقط از گوش یه اینفو بگیرید بعد از پایان اینفو الگو نمایان میشود نیازی هم نیست که usb debugeفعال باشه اینم لوک y511-u10 با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 لینک برنامه روبزارین ممنون میشم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 لینک برنامه روبزارین ممنون میشم دوست گرامی مراپی نرم افزار جانبی برای ولکانو هستش و در انجمن موجود هستش... باکس ولکانو باید داشته باشید. موفق باشید. لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 با تشکر ولکانو دارم تو انجمن پیدا نکردم اگه لینک قسمت انجمن که گذاشتید رو بدین ممنون میشم با تشکر لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 13 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 ازینجا دانلود کنیدIndex of ./VolcanoBox/Pack1 aka Merapi Tool/ با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 13 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 اینم بگم این روش انلاک بر روی گوشیهای چینی سری mtkهم جواب میده با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 با تشکر حل شد لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 13 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2015 سلام اینم اضافه کنم الزاما مراپی نیست اخرین نسخه ولکانو بگیرید و در قسمت اندروید رید اینفو هم بزنید و مشابه مراپی عمل میکنه (به تازگی اضافه شده در ولکانو سابق ) رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 نیازی به روت بودن گوشی نیست آیا با هر ورژن که اندروید گوشی داره باز هم کار می کنه چون من امتحان کردم اندروید 4.4.4 الگو رو نشون نمی ده ولی اندروید پایین تر جواب داد ورژن ولکانوی من قدمیه volcano tool v3.0.7 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 نیازی به روت بودن گوشی نیست آیا با هر ورژن که اندروید گوشی داره باز هم کار می کنه چون من امتحان کردم اندروید 4.4.4 الگو رو نشون نمی ده ولی اندروید پایین تر جواب داد ورژن ولکانوی من قدمیه volcano tool v3.0.7 نیاز به روت نداره نه و در ضمن از اخرین نسخه 3.0.9 استفاده کنید رید اینفو بزنید توی بخش Android رمز رو نشون میده رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.