taher 10 ارسال شده در 11 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم y530 برام اوردن که قفل الگوریتم داره ونمیخوادمشتری اطلاعاتش پاک بشه یواس بی دیباگش هم فعال نیست با bst هم هر کاری کردم نشد قفلش رو باز کنم ممنون میشم از اساتید بنده رو راهنمای کنن لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2015 با این مشخصات احتمال خیلی زیاد باید فلش بشه.... فکر نکنم راهی جز فلش داشته باشید. موفق باشید. لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 با marpi tool ولکانو info بزنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
golmohammadi 10 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 لطفا عنوان تاپیک رو تصحیح کنید دوست من: قفلی که مد نظر شماست . الگو است ( pattern ) اما کلمه الگوریتمی که استفاده کردید . ( algorithm ) یک کلمه انگلیسی است و معنی و کاربرد بسیار متفاوتی با قفل گوشی دارد . ویکی پدیا : مجموعه*ای متناهی از دستورالعمل*ها است، که به ترتیب خاصی اجرا می*شوند و مسئله*ای را حل می*کنند. به عبارت دیگر یک الگوریتم، روشی گام به گام برای حل مسئله است. شیوه محاسبه معدل در مدرسه، یکی از نمونه*های الگوریتم است. لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 12 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2015 سلام گوشی رو به حالت فست بوت ببر و با نرم افزار Shuame تست کن حتما جواب میده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.