رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

برای بهتر پست دادن پیشنهاد میکنم بخونید

ارسال های توصیه شده

با عرض سلام وکسب اجازه از مدیران وهمکاران بنده چند مورد از نکاتی که اهمیتش زیاده ومیتونه باعث کیفیت سایت هم بشه را براتون شرح بدم در مورد پستهای ارسالی یادرخواستها و مشکلات دوستان

1. در مورد عنوان متن همیشه دقت کنین که کسانی که پست اموزشی میزارن اولین حرف عنوان برای درک بهتر کاربر مثلا:اموزش فارسی سازی .......باتصویر یا اموزش رفع صفحه سفیدی .......با تصویر و برای دوستانی که درخواست فایل دارن عنوانشون باید جنبه پرسشی داشته باشه برای مثال درخواست فایل فلش سامسونگ ...... یا درخواست فایل فلش هوهاویی...... ودوستانی که مشکل دارن دقت کنن تو عنوان کلمه مشکل را به کار ببرن برای مثال :مشکل در عدم ارائه سرویس...... یا مشکل در فلش زدن ........یامشکل در عدم ارائه سرویس.....بعد از فلش

2:کسانی که پست میزارن منظورم کسانی که پست اموزشی یا فایل فلش و.. میزارن به چند نکته باید توجه بشه که اکه دوستان دقت کنن پستشون یه پست ویژه و پربازدید میشه

بهترین کار برای کسی که پست میزاره اینه که پستهاش را همیشه با تصویر و علامتگذاری بزاره دلیلش هم اینه که اولا توضیحاتش کمتر و یه دلیل خوب دیگه هم از پستهای سوالات وپستهای اسپم وزیر سوال گذاشتن شخصی که پست میزاره هم خبری نیست عکسهای هم که اپلود میشه کیفیت تصویرشون خوب باشه

و کسانی که فابل میزارن دقت کنن فایلهای که میزارن ورژن فایل یا بیلدنامبر فایل را حتما بزارن اونایی که فایل اپلود شده میزارن حداقل امکان جایی اپلود کنن که دانلود کردن ومستقیم کردنشون مشکلی نداشته باشه

3:در مورد درخواستها:باید درمورد درخواستها دوستان دقت کنن زمانی که برای مثال فابل فلش یا ...درخواست میدن باید تو پستهاشون دقت کنن این موارد را زکر کنند برای مثال من در خواست فایل فلش دارم مثلا سه تا فایل میخواهم هر سه در سه بخش جداگانه فایلهای که فارسی نیاز دارن قید شود

1:عنوان :درخواست فایل فلش گوشی چینی i9500 mt6572

2:درخواست فایل فلش فارسی i9300 4.2.2

3:درخواست فایل فلش هوهاویی y511-u30 b120

و.....

دوستانی که مشکلاتی در مورد فلش کردن گوشی یامشکلاتی از قبیل خاموشی هنگ کردن گوشی و کلی مشکلات دیگه متنهاشون باید به صورتی باشه که بعد از چندین پست تازه زکر نکنن چه کارهای رو گوشی انجام دادم در این مورد اکه بخواهن خوب کارشون راه بیفته باید به این موارد توجه کنن برای مثال :من یه گوش i9300دارم که با باکس z3xراه افتادنش خیلی اسونه ولی یه موقع از دوستان بعداز اپدیت به مشکل برخوردن مشکلشون وکارهای که انجام دادن را به این صورت شرح بدن فقط عنوان به صورت بالاکه زکر کردم باشه

با عرض سلام وخسته نباشد

از مشتریان برام i9300اوردن تا ورژن گوشی را به اندروید4.3ارتقاه بدم متاسفانه گوشی بعد از فلش نو سرویس وسریال به حالت 0049 دراومده

گوشی را با چندین فایل و با چند تا باکس فلش زدم نتیجه ای نداشت

باکسهای که دارم:z3x,bst

تو سوالاتون دقت کنید که اشتباه شما کار رابرای دوستان وشما سخت تر میکنه دوستان اکه نظری دارن در ادامه همین پست بیان کنند

موفق وپیروز باشین

با ما بروز باشد

اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام

بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی

خرید اشتراک سالیانه

دانلود رامهای کوک شده ونایاب

اموزشهای تخصصی

http://gsm-developers.ir/

لینک ارسال

با سلام

یه مشکل دیگه که خیلی ها بهش توجه نمیکنن اینه که زمانی که یه دوستی یه پست میزنه برای مشکل گوشی ودوستان زحمت میکشن وراهکارها را براشون میکن و چندین پاسخ پشت سرهم ولی میبینیم خبری از پست دهنده نیست خواهشا کسانی که پست میدن پیگیر پستهاشون باشن که ایا به نتیجه رسیدن یا نه واکه براشون مقدوره راه حل بهتری که باهاش به نتیجه رسیدن را خدمت دوستان تو همون پست بکن تا دوستان استفاده کنن و کسی دوباره پست نزاره واسه مشکل مشابه

با ما بروز باشد

اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام

بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی

خرید اشتراک سالیانه

دانلود رامهای کوک شده ونایاب

اموزشهای تخصصی

http://gsm-developers.ir/

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...