ramin 68 14 ارسال شده در 8 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2015 سلام به همگی این اموزش برای کسانیکه کابل پشت ندارند که از گوشی اینفو بگیرند یا نمیتونن ورژن گوشیرو تشخیص بدند یا دنگل bestندارن بدرد میخوره خب طبق عکس شما مدل مورد نظر خودتونو انتخاب کنید و فقط یک تک فایل mcu بچینید و تیک اونو بردارید و با usb فلش کنید وقتی باکس اقدام به فلش میکنه چون شما تیک فایلو برداشتید بجای فلش فقط قفل باز میکنه بنده بیشتر مدلارو به همین روش باز میکنم و اطلاعات مشتری هم پاک نمیشه http://s6.picofile.com/file/8216231100/000.png لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 سلام به همگیاین اموزش برای کسانیکه کابل پشت ندارند که از گوشی اینفو بگیرند یا نمیتونن ورژن گوشیرو تشخیص بدند یا دنگل bestندارن بدرد میخوره خب طبق عکس شما مدل مورد نظر خودتونو انتخاب کنید و فقط یک تک فایل mcu بچینید و تیک اونو بردارید و با usb فلش کنید وقتی باکس اقدام به فلش میکنه چون شما تیک فایلو برداشتید بجای فلش فقط قفل باز میکنه بنده بیشتر مدلارو به همین روش باز میکنم و اطلاعات مشتری هم پاک نمیشه http://s6.picofile.com/file/8216231100/000.png با سلام دوست عزیز گزینه 3 اگه فعال باشه که کل اطلاعاتش میپره factory resetb-( هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 با سلام دوست عزیز گزینه 3 اگه فعال باشه که کل اطلاعاتش میپره factory resetb-( دوست عزیز اگر شما تیک mcu.ppm,cnt رو بردارید و اگرم تیک facore reset رو بزنی فقط رمز گوشی رو براتون میخونه هیچی از گوشی پاک نمیشه!!! [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 با advance turbo flasher کار نکردم سخت افزار کار میکنم چون قبلا با باکس جف کار میکردم اطلاعات با این گزینه حذف میشدن ... user code مخصوص خواندن رمز بود ok عالی بود ممنون هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 دوستان عزیز باکس atf چندین روش داره که قفل گوشی رو باز کنید که اطلاعات گوشی پاک نشه. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 9 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 با سلام دوست عزیز گزینه 3 اگه فعال باشه که کل اطلاعاتش میپره factory resetb-( سلام و درود دوست عزیز من راحت بالای 100 تا گوشی که قفل داشته رو به همین روش باز کردم و هیچ چیزی پاک نشده همین دیروز روی c6-01 که دوباره زدم گفتم اموزششم بزار که بدرد دوستان میخوره لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 9 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2015 ممنون از نظرات تمامی دوستان موضوع بسته شد A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.