iraj 104 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام دوستان با رم میومد بالا بدون رم ریستارت .چندین تک فایل زدم نشد یعنی شد میرفت ریکاوری که باید وایپ میکردی اونم پسورد داشت که من نمیدونم چی بود همه چی هم تست کردم نشد .3فایل هم میزدم بعد از ارم سامسونگ خاموش میشد....دوستان راه حلی داره؟ irgsm لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام دوستان با رم میومد بالا بدون رم ریستارت .چندین تک فایل زدم نشد یعنی شد میرفت ریکاوری که باید وایپ میکردی اونم پسورد داشت که من نمیدونم چی بود همه چی هم تست کردم نشد .3فایل هم میزدم بعد از ارم سامسونگ خاموش میشد....دوستان راه حلی داره؟ این مشکل میتونه از هارد داخلی گوشی هم باشه به احتمال زیاد !! رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 با سلام این مشکل صددرصد هارده و باید تعویض شود که اصلا ارزش نداره موفق باشید Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 دوستان گفتن با این فایل مشکل حل میشه i9000jpjvc_i9000ojpjv7_wan کسی داره؟اپ کنه ممنونم irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 دوستان فایل رو پیدا کردم زدم نشد مشکل از هارد هست ... irgsm لینک ارسال
G.S.M 14 ارسال شده در 5 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 دوستان فایل رو پیدا کردم زدم نشد مشکل از هارد هست ... سلام طبق گفته دوستان مشکل از هارد می باشد با تعویض هارد مشکل حل خواهد شد. پست بسته شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.