ramin 68 14 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 سلام به همگی دوستان هر کاری میکنم نمیتونم تو سایت https://www.htcdev.com/ ثبت نام کنم دوستان کسی میتونه برام ثبت نام کنه ممنون میشم:x:x با چیززززززز شکن و هر اسمیکه وارد میکنم ایمیل میدم ولی نمیشه کلافم کرده لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 با سلام دوست عزیز شما به خاطر تکرار مکرر ایمیل یا نام خود سیستم دیگر این اسامی و ایمیل هارو قبول نمیکنه شما یک ایمیل جدید بسازید با یک نام جدید با رمزی که 8 کاراکتر یا بیشتر دارای حرف و عدد میتوانید ثبت نام کنید. درصورت نیاز برای بنده پیام خصوصی بفرستید تا برای شما اکانت بسازم. موفق باشید. لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 2 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 با سلامدوست عزیز شما به خاطر تکرار مکرر ایمیل یا نام خود سیستم دیگر این اسامی و ایمیل هارو قبول نمیکنه شما یک ایمیل جدید بسازید با یک نام جدید با رمزی که 8 کاراکتر یا بیشتر دارای حرف و عدد میتوانید ثبت نام کنید. درصورت نیاز برای بنده پیام خصوصی بفرستید تا برای شما اکانت بسازم. موفق باشید. سلام همه ی اینکارارو کردم نمیشه پیام خصوصی میدم ممنون لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 موضوع بسته شد. موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.