steve jobs 33 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 با سلام بر مبنای اصولی که ما در این انجمن ارائه کردیم همه عزیزان میتوانند در ارائه لوگو و راهنمایی های لازم مارو یاری نمایند. چند نمونه لوگو برای انجمن و دانگل ارائه کردم که لازم به ارائه نظرات شما عزیزان داریم. ممنون از تمامی شما دوستان لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 سلام خسته نباشین به نظر من اخرین ارم عالیه حالا مونده نظر دوستان چی باشه(((((((((((((((((((( لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 به نطر من هم آخرین بهترین است:-o [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 درود بر شما آخرین آرم خوبه ولی باید png باشه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 2 دی، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 درود بر شما آخرین آرم خوبه ولی باید png باشه ممنون از شما اقای فیاض بله همینطوره ولی این کارها برای اعلام نظر و نمونه کار هستش و در صورت قبولی حتما این موارد لحاظ خواهد شد. موفق باشید. لینک ارسال
hesam021 10 ارسال شده در 2 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2015 به نظر منم اخریه جالبه لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 چهارمی می هم طرح جالبیه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 دی، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 ممنون از شما اقای فیاضبله همینطوره ولی این کارها برای اعلام نظر و نمونه کار هستش و در صورت قبولی حتما این موارد لحاظ خواهد شد. موفق باشید. درود بر شما ... جناب حامد عزیز از زحمات شما سپاسگذاریم... این لوگو ها واقعا زیبا هستن و قابل تحسینه ... در صورت تمایل میتوانید در گرافیک دانگل دستیار بنده باشی و اگر زحمتی نیست png این فایل ها رو هم قرار بدید فقط بک گراندشون رو حذف کنید... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 سلامخسته نباشین به نظر من اخرین ارم عالیه حالا مونده نظر دوستان چی باشه(((((((((((((((((((( با نظر دوستان کاملا موافقم برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 حامد جان دمت گرم خسته نباشی واقعا قشنگ هستن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.