MR.Majid 226 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلامگند این کار خیلی وقته که در اومده .الان مشتری میاد تا میخوای حرکتی بکنی میگه اگر میخوای فرمت بکنی نکن من خودم فلش سه دکمه کردم جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟جالبه فلش سه دکمه .اینم اسمیه که یه سری همکار نا محترم روی وایپ کردن گذاشتند تا بتونند راحت تر و با کلمات گنده تر مشتری رو سر کیسه کنند ضمن اینکه خیلیهاشون واقعا نمیدونند فلش چیه وایپ چیه؟ بعد که مشتری میاد براش فلش میکنی انتظار داره هزینه همون به اصطلاح فلش سه دکمه رو بده چون اونم بهش گفته فلش کرده. برای باز کردن گوشی بدون اطلاعات الان اینجا کسی هست که با 5 تومن داره این کار رو میکنه من با این قیمت وایپ هم به زور میکنم . خلاصه که خیلی بدبختیم :d:d:d آره دوست عزیز مشکل منم همینه دوستان همکارم حتی کارشون نرم افزار نیستش سه دکم رو انجام میدن اگر درست نشد به مشتری میگه فلش زدم جواب نداد. حتی کافینت ها هم الان زده فارسی سازی انواع سامسونگ 5 هزار تومان [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام دوستان بحث رو به حاشیه نکشونید - اگه نقطه نظری راجب به خود این کار و کار هایی که به نظرتون خوبه روی دانگل انجام بشه دارید اعلام کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 با سلام و خسته نباشین خدمت همکارای گرامی...دست گلتون درد نکنه.... آقا لطفا کمتر از 35نزنید.... همکاری ممکاری هم بیخیالش(((((((((( معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
9123 10 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام .ممنون از سایت خوبتون لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 درود بر شما ایلیا جان تحسین بر انگیز هست!! احسنت به پشتکارتون واقعا لذت بردم !! هر روزتان پیروز ایلیا جان رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام بسییییییییییییییییییار عالیییییییییییییییی دمتون گرممممممممممممممممممممممم لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام واقعاگل کاشتی ایلیا جان دمت گرم ایشا.. روز به روز پیشرفت وموفقیتت بیشتر بشه لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 اکه به این صورت که میگین ارائه بشه عالیه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 بله خسته نباشید باید به ایلیا عزیز گفت اما دوتا کاره ادم رو دل سرد میکنه یکی کپی کاری برخی دوستان دوم جبهه گیری مخالف و بر ضد سایت کار کردن لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 تو بخش رام های ویژه میزارید ؟! کی ارائه میشه این فایل ها ؟! واقعا ممنون از استاید بزرگ این فروم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.