مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 دی، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با ارایه فایل rv-security همون remove security برای انلاک پین|پسورد|پترن تمامی برند های سامسونگ بدون نیاز به روت بدون از دست دادن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ برای اولین بار در دنیای جی اس ام باز هم شاهکاری دیگر از تیم توسعه دهنده شاهین جی اس ام دولوپرز hawk team این فایل برای هر یک مدل به صورت جداگانه ارایه خواهد شد ... نحوه رایت هم : در بخش csc قرار داده و فلش خواهید کرد .... http://www.aparat.com/v/Zf7Io ادرس لینک ویدیو : >http://www.aparat.com/v/Zf7Io منتظر نظرات دوستان هستیم موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 دنبال پست دوستان هستم که میگفتن کپی میکنید!!!! بگردید پیدا کنید... دنبال جوابتون هستیم. لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 1 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 با سلام بسیار عالی بدون حذف اطلاعاتش منو در گیر خودش کرده ، برای هر کدام فایلی جداگانه به احتمال زیاد هر فایل چند کیلوبایت بیشتر نیست درسته ؟؟:dddddd فایل ها به چه صورت ارائه میشن یعنی الان در حال ساخت هستش و یا آماده ارسال در بخش ویژه .... (((((((((( هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 1 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 با سلام و درود خدمت استاد ایلیا خواستم از زحمات شما کمال تشکر رو کنم و امید وارم همیشه موفق باشی و ممنون بابت قرار دادن این فایل های با ارزش امیدوارم دوستان قدر این فایل ها رو بدون یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 1 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 واقعا شاهکار کردین اقا ایلیا ان شاالله همیشه موفق باشید واقعا حال کردم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2015 با سلام دوستان با توجه به مشورت های انجام شده این فایل در اختیار عموم قرار نخواهد گرفت و طبق برنامه ریزی های انجام شده فایل ها ارائه خواهد شد. منتظر خبر ها و موارد بعدی باشید. موفق باشید. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 عالی بود منتظر زمان ارائه هستیم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 تشکر از ایلیا بابت این کار و کارای دیگه که انجام دادن و میدن فلش و هارد ریسیت و خیلی کارای دیگه اینقدر عادی شده و همه جا اموزشش هست گذشته از مشتریامون که یاد گرفتن بعضی همکارا هم به اصطلاح همکار دیگه شورش در اوردن با هزینه دستمزد فلش و کد برداری 5 تومان و 10 تومان به شخصه از چندین راه کد برداری میکنم و یه حق دستمزد منصفانه ای میگیرم چون بقیه نمیتونن انجامش بدن خواهشا این فایلای شما عمومی نشه و دست افراد قابل اعتمادتون باشه تا پس فردا نه تو فرومای دیگه پخش بشه نه دست هر کسی بیفته لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام گند این کار خیلی وقته که در اومده .الان مشتری میاد تا میخوای حرکتی بکنی میگه اگر میخوای فرمت بکنی نکن من خودم فلش سه دکمه کردم جواب نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟جالبه فلش سه دکمه .اینم اسمیه که یه سری همکار نا محترم روی وایپ کردن گذاشتند تا بتونند راحت تر و با کلمات گنده تر مشتری رو سر کیسه کنند ضمن اینکه خیلیهاشون واقعا نمیدونند فلش چیه وایپ چیه؟ بعد که مشتری میاد براش فلش میکنی انتظار داره هزینه همون به اصطلاح فلش سه دکمه رو بده چون اونم بهش گفته فلش کرده. برای باز کردن گوشی بدون اطلاعات الان اینجا کسی هست که با 5 تومن داره این کار رو میکنه من با این قیمت وایپ هم به زور میکنم . خلاصه که خیلی بدبختیم :d:d:d لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 4 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2015 سلام شهرام خان شما که سنی ازتون گذشته تو اینکار این روال همچنان ادامه خواهد داشت و شاید هم بدتر از این بشه مثلا فلش و فول برنامه5000 تومن...... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.