MR.Ali 49 ارسال شده در 30 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2015 سلام خدمت دوستان http://gpgindustries.com/download/VolcanoBox/index.php?dir=Samsung_Recovery/ > رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 میشه توضیح بدین این فایل های چه کار انجام میدن ممنون من ولکانو دارم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 میشه توضیح بدین این فایل های چه کار انجام میدن ممنون من ولکانو دارم سلام برای استفاده از این فایل ها باید مراپی داشته باشید - با این ریکاوری ها میشه رمز های سامسونگ ها رو بدون پاک شدن اطلاعات بردارید خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سلام برای استفاده از این فایل ها باید مراپی داشته باشید - با این ریکاوری ها میشه رمز های سامسونگ ها رو بدون پاک شدن اطلاعات بردارید خوش باشید سلام ممنون من ولکانو مراپی دارم میشه یه توضیح بدین که چطوری باید اینها رو استفاده کنم راستی نمی تونم دانلود کنم چک کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 دانلود نمیشه میشه چک کنید ممنون(((((((((( GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 دانلود نمیشه میشه چک کنید ممنون(((((((((( سرچ قابلیت جالب و ساده ایه که در عین سادگی سال ها قبل اختراع شده به هر حال لینک در پست اول اصلاح شد خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سرچ قابلیت جالب و ساده ایه که در عین سادگی سال ها قبل اختراع شده به هر حال لینک در پست اول اصلاح شد خوش باشید آقا شرمنده هرچی سرچ کردم پیدا نشد این فایل ریکاوری سامسونگ به چه کاری میاد و چه جوری میشه ازش استفاده کرد من ولکانو و ورژن مراپی دارم (((((((((( GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2016 آقا شرمنده هرچی سرچ کردم پیدا نشد این فایل ریکاوری سامسونگ به چه کاری میاد و چه جوری میشه ازش استفاده کرد من ولکانو و ورژن مراپی دارم (((((((((( برای نصب رام های غیر رسمی یا پکیج های انلاک یا دستکاری یا خیلی استفاده های دیگه از ریکاوری کاستوم استفاده میشه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 14 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2016 برای نصب رام های غیر رسمی یا پکیج های انلاک یا دستکاری یا خیلی استفاده های دیگه از ریکاوری کاستوم استفاده میشه هان گرفتم ریکاوری که شما می گید همون ریکاوری فیلز و تی دبلیو ار پی درسته ) GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.