sadra.z 35 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 این فایل تست شده و بدون مشکل میباشد فایل flash با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 8 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2016 لینک دانلود برای 10 روض اصلاح شد بزودی در دانلود سنتر قرار میگیره لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 8 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2016 لینک دانلود برای 10 روز اصلاح شد بزودی در دانلود سنتر قرار میگیره لینک ارسال
mohamad2126 13 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 حجم فایل بسیارپایین مشکلی نداره فایل 80مگابیت هستش کمتریه رام نوکیاجاوا خداوندا چگونه زیستن را به من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت. معلم شهیددکترعلی شریعتی لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام فایل های اصلی نمایندگی GLX تقریبا قرار داده شده : به ادرس زیر فایل لاستر 2 هست --> برای اعضای VIP gsm-developers.ir - ROOT / ORGINAL_FIRMWARE/GLX&DIMO/GLX/L/ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
mohamad2126 13 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام متشکرم بابت فایل اما اصلا هرکاری کردم گوشی رونشناخت ولوم پایین میگیرم گوشی روشن میشه ومیادروارم ولوم بالا هم همچنین لطفاراهنمایی کنید خداوندا چگونه زیستن را به من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت. معلم شهیددکترعلی شریعتی لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2016 سلام متشکرم بابت فایل اما اصلا هرکاری کردم گوشی رونشناخت ولوم پایین میگیرم گوشی روشن میشه ومیادروارم ولوم بالا هم همچنین لطفاراهنمایی کنید سلام دوست عزیز احتمالا درایورش رو نشناخته بارم چک کنید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.