iraj 104 ارسال شده در 26 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2015 سلام دوستان درایور و همه چی نصب منتها این ارور رو میده تو cmd http://8pic.ir/images/gyqb4y4l9srwsqmyin3e.jpg irgsm لینک ارسال
MAD_GSM 10 ارسال شده در 26 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2015 درود دادا فولدر فست بوت رو حذف کن از سایت بگیر سیستم رو ریستارت کن گوشی رو هم همینطور run az administrator اجرا کن اعلام نتیجه کنید GL لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 26 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2015 دستوری که شما برای رایت انلاک توکن به کار بردین اشتباه هستش دستورش به صورت زیره > [b]fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin[/b] لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 27 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 دستوری که شما برای رایت انلاک توکن به کار بردین اشتباه هستش دستورش به صورت زیره > [b]fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin[/b] ببخشید این دستور برای رایت هست هنوز بنده فایلی دریافت نکردم که رایت کنم.دوستان راسی این مدل تو لیست انتخاب مدل گوشی نیست من اخرین گزینه یعنی ساپورت مدل های دیگه رو انتخاب میکنم...در ضمن فایل های مورد نیاز رو از خود سایت گرفتم و ریستارت کردم اما باز هم همون ارور.... irgsm لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 با سلام دوست عزیز قبل پست زدن اگه یکم تلاش کنید در انجمن راه حل موجود هستش.... خدمت شما موفق باشید. http://forum.gsm-developers.ir/thread1191.html لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 از این برنامه استفاده کنید بدون درد سر بعد از انلاک بوت لودر میتونید با کینگ روت راحت روت کنید موفق باشید Kingo HTC Bootloader Unlock - Download وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 از این برنامه استفاده کنید بدون درد سر بعد از انلاک بوت لودر میتونید با کینگ روت راحت روت کنید موفق باشید 0-HTC-Bootloader-Unlock دوست عزیز لینک رو چک کنید. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 دوست عزیز لینک رو چک کنید. چک شد دانلود کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
MAD_GSM 10 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 Dev-Host - EasyUnlockTool_19022015.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 27 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 با سلامدوست عزیز قبل پست زدن اگه یکم تلاش کنید در انجمن راه حل موجود هستش.... خدمت شما موفق باشید. http://forum.gsm-developers.ir/thread1191.html از این برنامه استفاده کنید بدون درد سر بعد از انلاک بوت لودر میتونید با کینگ روت راحت روت کنید موفق باشید Kingo HTC Bootloader Unlock - Download ممنونم بابت لینکی گذاشتید .بنده همیشه همین راه رو میرم بدون مشکل اما اینبار نمیشه... این برنامه هم رو 2 تا گوشی تست کردم متاسفانه مرحاه دوم ارور میده... دوستان این پچ فارسی ساز اقای بهتاش رو میخواسم نصب کنم که به روت احتیاج داشت که این مدل رو بنده نتونسم روت کنم(البته وقتی فارسی رو انتخاب میکنی میگه باید روت بشه )بردم پیش همکار در عرض چند دقیقه زد همین پچ رو بدن روت....... irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.