MR.Ali 49 ارسال شده در 25 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2015 نکته : این نرم افزار بر روی ios 6 تا 8.1.3 کاربرد دارد . ** در هنگام پیدا کردن رمز عبور دستگاه شما بارها ریستارت می شود ... این نرم افزار به روش Bruteforce برای رمز عبورتون تلاش میکند و از عدد 0000-9999 شروع به گشتن و پیدا کردن رمز عبور میکنه . =)) دانلود رمز فایل : gsm-developers.ir رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 27 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 سلام دوستان گلم. من این نرم افزار رو قبلا تست کردم و همیشه یا اخطار میده یا همین 12345 رو میزنه. در کل یا باید از همین دانگل جدید استفاده کرد یا اینکه ریستور کنی. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 27 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2015 سلام دوستان گلم.من این نرم افزار رو قبلا تست کردم و همیشه یا اخطار میده یا همین 12345 رو میزنه. در کل یا باید از همین دانگل جدید استفاده کرد یا اینکه ریستور کنی. سلام داداش این نرم افزار تست شده است رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.