gebal 57 ارسال شده در 17 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، 2015 لطفا روش حذف ویروس های monkey test -timeservice لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 17 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، 2015 درود دوست عزیز شما برا حل این مشکل نیاز به نرم افزار busy box-Terminal emulator, Root explorer دارید روت اکسپلور رو باز کنید تو پوشه system/xbin فایل هایی که با .ext.base (.) شروع شدن رو ببین میتونین پیدا کنین تا من ادامه آموزش رو قرار بدم خدمتتون.... بایستی وای فای و دیتای گوشیتون را خاموش کنین... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 17 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، 2015 با این روش ویروس پاک کردم آموزش از بین بردن ویروس برنامه Link2Sd را دانلود کنید (لینک دانلود) تمام ویروس هایی که میشناسید را فزیز نمایید اگر Unistall میشوند حذف کنید و اگر نمیشوند فزیز کنید سپس گوشی به حالت Safe Mode ببرید (دکمه پاور نگه دارید بعد دستتون روی دکمه خاموش نگه دارید) همچنین میتوانید این کار با Xpost Installer انجام دهید در کارت حافظه شما هر پوشه ای که اول اسمش با . شروع میشه حذف کنید مانند android. را حذف کنید همچنین هر پوشه ای سام ویروس ها است مثل Yapps را حذف کنید در ضمن با این روش میشه این نوع ویروس ها را از بین برد Time Service Lucky Try ilocker USB Disk Security Monkey Test Yapps Flashlight 360 Security Leo Privcay Gard سپس گوشی ریستارت کنید (خاموش روشن ) و از گوشی خود لذت ببرید لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2015 درود دوست عزیز شما برا حل این مشکل نیاز به نرم افزار busy box-Terminal emulator, Root explorer دارید روت اکسپلور رو باز کنید تو پوشه system/xbin فایل هایی که با .ext.base (.) شروع شدن رو ببین میتونین پیدا کنین تا من ادامه آموزش رو قرار بدم خدمتتون.... بایستی وای فای و دیتای گوشیتون را خاموش کنین... با درود استاد منتظر آموزشتون هستیم اوامر هم انجام شد...☺ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 28 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2015 درود دوست عزیز شما برا حل این مشکل نیاز به نرم افزار busy box-Terminal emulator, Root explorer دارید روت اکسپلور رو باز کنید تو پوشه system/xbin فایل هایی که با .ext.base (.) شروع شدن رو ببین میتونین پیدا کنین تا من ادامه آموزش رو قرار بدم خدمتتون.... بایستی وای فای و دیتای گوشیتون را خاموش کنین... دوست عزیز ادامه آموزش رو نمیخاین قرار بدین؟؟؟!!! ویروسها با هیچ کدوم از روشا حذف نشدن فقط فعالیتشون کم شد و از تعددشون کم شد ممنون میشم لطف کنی گوشی و تبلتم خیلی وخته از کار افتاده دیگه... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.