MR.Majid 226 ارسال شده در 16 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2015 گوشی رو در حالت روشن با کابل به سیستم وصل کنید: 1- نرم افزار باکس رو باز کنید 2 - وارد قسمت Android Tool شوید 3- وارد قسمت modem tab شوید 4- پورت مورد نظر رو با توجه به پورتی که گوسی به سیستم وصل شده است رو انتخاب کنید 5- بر روی گزینه ی Samsung Unlock کلیک کنید و سپس start تصویری از مراحل کار: بدون از دست دادن اطلاعات [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 این روشی که گفتید من روی e5 امتحان کردم جواب نداد باید کوشی به جالت دانلودینگ باشه یا جوره دیگه میشه بشتر توضیح بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 این روشی که گفتید من روی e5 امتحان کردم جواب نداد باید کوشی به جالت دانلودینگ باشه یا جوره دیگه میشه بشتر توضیح بدید در حالت عادی و قفل وصل باشه هم ج میده منتها بیشتر روی اندروید 4.4 و 4.3 و بعضی گوشی ها مثل s3 ج میده (روی جدیدا ج نمیده) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 در حالت عادی و قفل وصل باشه هم ج میده منتها بیشتر روی اندروید 4.4 و 4.3 و بعضی گوشی ها مثل s3 ج میده (روی جدیدا ج نمیده) واقعا ممنون روی s3 امتحان کردم جواب داد خیلی خیلی ممنون) GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 لینک دانلود برنامه لطفا لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 12 فروردین، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2016 لینک دانلود برنامه لطفا سلام دوست عزیز این برنامه نیست باکس ولکانو ه یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.