mobilemehdi 126 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 با سلام خدمت عزیزان همانگونه میدانید این گوشی سفارش امریکا هست و بصورت عادی فارسی نداره و با پچ ایلیا فارسی میشه که مبحثش جداست اما بعد از روت این مدل ریکاوری استوک گوشی میپره و بعد از فلش نیز روی ارم میمونه کافیست فایل زیر را رایت کنید و لذت ببرید این فایل را اقای سوری در اختیار بنده گذاشتند فایل روت دانلود فایل ریکاوری همیشه انقدر خوبی کن که وظیفه نشه لطف باشه لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 فک کنم لینک ها مشکل داره ممنون اگه تصحیح کنید. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 فک کنم لینک ها مشکل داره ممنون اگه تصحیح کنید. درود تست شد و مشکلی نداره شما از یک مرورگر دیگه استفاده کنید اگر باز مشکل پا برجا بود بنده واستون باز اپ میکنم موفق باشید لینک ارسال
sedigh.918 11 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 سلام آره واسه بنده هم بالا نمیاد هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید بیشتر تحسین می شوید. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 سلام آره واسه بنده هم بالا نمیاد دوست عزیز با کروم نمیاد ولی با فایر فاکس میاد بالا فردا انسالا اگر باز مشکل پا برجا بود اپلود میکنم حتما موفق باشید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 16 آذر، 2015 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2015 فک کنم لینک ها مشکل داره ممنون اگه تصحیح کنید. سلام آره واسه بنده هم بالا نمیاد درود بر شما... لینک ها به علت نداشتن ( : ) باز نمیشد ... تصحیح شد ... موفق باشید و ماندگار اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.