Cortana 84 ارسال شده در 14 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 اموزش حل مشکل نوشته های زرد و ime01 و روت بدون مشکل گوشی سامسونگ s7262 بدون باکس خب دوستان بریم سراغ آموزش این گوشی بعضی مواقع حتی بدون فلش و با یک وایپ دچار این مشکل میشه که برای حل مشکل از طریق باکس هم شما مجبورید که گوشی رو روت کنید واز اونجایی که برای روت هم بد قلق و اذیت میکنه و بعد باکس و ........... خب روش راحت و بدون مشکل و در زمانی کوتاه رو من خدمتتون عرض میکنم .... اول از همه یک EFS روی گوشی رایت میکنیم.. سپس فایل روت رو باید روی گوشی رایت و فلش کنید توسط اودین در تب AP و تمام گوشی بعد از فایلی که برای روت قرار دادم مشکل سریال شبکه و همچنین نوشته های زرد رنگ رو حل میکنه لینک دانلود فایل روت و حل مشکل سریال [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR=class: cms_table_file_bg1] [TD=width: 450, align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] ROOT and Repair ime 01 S7262 BY Meysam Farzam Pas:meysam.meysam تهیه و تنظیم :میثم فرزام لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 زدم این فایل رو تغییریب نکرد ..... irgsm لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 زدم این فایل رو تغییریب نکرد ..... سلام این گوشی خیلی بد قلقه شما اول تست کن ببین فایل ها که موجوده حتی تک فایل رو گوشی کامل فلش میشه یا در اخر ارور میده Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 سریال رو با باکس حل کردم منتها اون نوشته های زرد رو نمیشه ....فایل چند تا زدم هر چی میزنم صفحه سفید میشه فقط یک فایل زنده میکنه اما وشته زرد نمیره ...... irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.