vilson_ali 27 ارسال شده در 14 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 سلام به اساتید محترم یه g615 هوواوی برام اومده رو ازم هستش تو ریکاوری که میرم wipe کنم ارور mount file faild میده فلش هم نمیگیره فایل dload میزنم هیچی نمیشه با نرم افزار huawei multi downloader هم گوشی رو اصلا شناسایی نمیکنه بعد از یه 20 دیقه که رو ارم میمونه گوشی میری تو یه صفحه که بالاش نوشته the user data parttion has crashed و دوتا گزینه داره یکی factory resat data یکی restart من فکتوری رو میزنم بازم هیچی نمیشه و ریستارت رو میزنم ریستارت میشه . ایا هارد دستگاه مشکل داره؟ لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 14 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 احتمال خرابی هارد هست از فست بوت تست کردین برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 14 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 احتمال خرابی هارد هست از فست بوت تست کردین بله از طریق فست بوت هم امتحان کردم fialed میزنه باید بوت لودرش انلاک باشه . لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 14 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 بله از طریق فست بوت هم امتحان کردم fialed میزنه باید بوت لودرش انلاک باشه . درود دوست عزیز یک فایل بنده گداشتم برای روت تمامی مدل های g615 ببین میتونی از فست بوت فایل منو رایت کنی اگر اوکی بود بعد اقدام کن از فست بوت و یا فلش با بیلد های دیگه http://forum.gsm-developers.ir/thread3993.html لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 14 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2015 شما ابتدا اخرین بیلد که 131 هست رو فلش بزنید اگه نشد از راهنمای استاد فرزام استفاده کنید لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 15 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 درود دوست عزیز یک فایل بنده گداشتم برای روت تمامی مدل های g615 ببین میتونی از فست بوت فایل منو رایت کنی اگر اوکی بود بعد اقدام کن از فست بوت و یا فلش با بیلد های دیگه http://forum.gsm-developers.ir/thread3993.html متاسفانه این کار رو هم انجام دادم اما باز هم failed میده. لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 15 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 شما ابتدا اخرین بیلد که 131 هست رو فلش بزنید اگه نشد از راهنمای استاد فرزام استفاده کنید بله من با بیلد 131 میزنم اما اصلا صفحه فلش نمیاد فقط رو ارم هواوی هستش ولوم ها رو هم چک کردم مسیر هم وصل بود. لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 15 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2015 مموری رو عوض کنید و بیلد 131 رو تست کنید اگه جواب ندار احتمالا هارد است لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 16 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2015 مموری رو عوض کنید و بیلد 131 رو تست کنید اگه جواب ندار احتمالا هارد است با چندتا رم دیگه هم تست کردم متاسفانه جواب نداد به یکی از همکارا گفتم گفت من میزنم 80 همکاری حالا دادم انجام بده. اگه زد اموزشش رو هرجوری شده میگیرم و تو سایت میزارم . لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.