sfri.arash 121 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 یکم تخصصی تر آموزش حذف Google Account تو سری جدید گوشیهای اندروید 5 درود تو سری جدید گوشیهای هوشمند مخصوصا سامسونگ بعد اینکه گوشی رو هارد ریست و یا فلش زده میشن گوشی بالا نمیاد و گزینه ای بنام Accessibility هم نداره که از طریق اون بشه کاری کرد و گوگل اکانت همراه با یوزرنم و پسورد میخواد که ما اینجا راه حل قطعی را براتون آماده کردیم که امیدوارم ارزش این آموزشی که گذاشته شده را بدونید... این روش به هیچ وجه در حال حاضر از طریق باکس قابل حل نیست... روی دو مدل از گوشی الجی G4 و سامسونگ J700H تست شد نرم افزاری که قرار دادیم را دانلود و بایستی از طریق کابل OTG روی گوشی نصب و تمام... دانلود فایل Download Byp any Samsung Google Account Lock rar از آپلود آی آر پسورد: جی اس ام دولوپرز منبع:جی اس ام هاستینگ موفق باشید تهیه و تنظیم: صفری.آرش A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 13 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 سلام خسته نباشید پسورد برای من نمایش نمیده عزیز درود نوشته شده دیگه جی اس ام دولوپرز A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 13 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 پسورد مشکل نداره با حروف فارسی و با فاصله بنویسین موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 هر چی میزنم میگه اشتباهه دوست عزیز همین رو کپی کن و اونجا پیس کن لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 پسورد اشتباهه لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 پسورد اشتباهه درود عزیز انجمن لطفا قبل از زدن پست یکم خلاقیت بخرج بدید تو پست قبلی گفتم رمز رو کپی و اونجا پیس کنید و تمام و از زدن پست اسپم خود داری کنید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 دوستان عزیز پسورد رو دستی تایپ کنید باتشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 درود عزیز انجمنلطفا قبل از زدن پست یکم خلاقیت بخرج بدید تو پست قبلی گفتم رمز رو کپی و اونجا پیس کنید و تمام و از زدن پست اسپم خود داری کنید عزیز من کپی کردم که جواب نداده لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 13 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 سلام فایل بدون مشکل دانلود شد - رمز مشکل نداره کسی نمیتونه دانلود کنه دیگه اینجا هی نگه رمز مشکل داره - مشکل از طرف خودشه و حلش کنه تمام! رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 13 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2015 عزیز من کپی کردم که جواب نداده پسورد اشتباهه طبق معمول باز شما مشکل الکی دارین که دوست عزیز آدرس بدین من بیام پسورد رو واردش کنم تا ببینین چنین پست هایی شرم آوره یکم بخودتون زحمت بدین A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.