farzadvirus 12 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 دوستان عزیز یه نوکیا xl برام اومده سریال نداره فلش هم زدم هیچ تاثیری نداشت راه حلی برا ترمیم سریال این مدل وجود داره لطفا راهنمایی کنید و یا اموزششو قرار بدید لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 دوست عزیز فکر میکنم بست میتونه سریالشو ترمیم کنه البته فقط سریال اصلی و نه چنج کردن منتها چون خودم به موردش بر نخوردم دقیقا نمیتونم راهنمایی کنم . لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 دوست عزیز در مرحله اول طبق پروداکت کد گوشی از سرور بست فایل فلش را دان کنید و به صورت فول فلش کنید اگر ج داد که هیچ ولی اگر ج نداد باید به قسمت imei & efs با کس atf رفته و از یک هم مدل گوشی معیوب بکاپ گرفته و ریستور کنید روی این گوشی اعلام نتیجه کنید لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 این مدل با ترمیم بوت هم سریالش میپره ها... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون باید بگم این مورد با دانگل best روی نوکیا x زده شده و جواب هم داده روش کار تو تب NX Repair Security نوشته درصورت حل نشدن مشکلتون از اون قسمت امتحان کنید موفق باشید A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 12 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون باید بگم این مورد با دانگل best روی نوکیا x زده شده و جواب هم داده روش کار تو تب NX Repair Security نوشته درصورت حل نشدن مشکلتون از اون قسمت امتحان کنید موفق باشید دوست عزیز این روش جواب نداد راه حل دیگه ای نداره لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 12 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2015 داذاش سریالش 0/1 یا null یا خالی ؟ اگه 0/1 بود با فلش حل میشه اگه خالی باشه با بکاپ از یه گوشی دیگه حل میشه اگه null باشه فک کنم سخت افزاره چون من یدونه ذاشتم هرکاری کردم نشد به گفته مشتری ضربه خورده بود . موفق باشی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.