gebal 57 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 لطفا فایل فلش رسمی دیمو Dimo F8 لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 لطفا فایل فلش رسمی دیمو Dimo F8 درود دوست عزیز مشکلتون رو هم بیان کنید لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 خدمت شما دوست عزیز: http://forum.gsm-developers.ir/thread4819.html GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 7 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 فقل الگو دارد .. ریکاوری نمیره هر کاری کردم لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 برای من یکی اومد راحت بانرم افزارShuame الگوشوبرداشتم و وایپ شد. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 فقل الگو دارد .. ریکاوری نمیره هر کاری کردم دوست عزیز ولکانو یا bst داری؟؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.