eza68 15 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام خدمت دوستان و اساتید گوشی c5 نوکیا هست که فلش شده آیا راهی برای بازیابی اطلاعاتش هست؟ لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام نه عزیزم... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 اگر اندروید بود میشد لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 8 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 برای گوشی های اندروید از چ نرم افزاری استفاده کنم؟ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام دوست عزیز من خودم از Wondershare Dr.Fone for Android استفاده میکنم ولی درست و حسابی جواب نمیده. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 اگر اطلاعات پاک شده مدیا باشد و در حافظ انبوه بوده این امکان وجود دارد و نیازی به نرم افزار اندروید نیست و از نرم افزارهای تخصصی و قوی ریکاوی که در زمان نسبتا طولانی انجام میدهند میتوانید استفاده کنید recua یکی از نرم افزارهاییه که توط استاد امیر رشیدپور توصیه شده که هم برای ایریز بدون بازگشت (ریکاوری نشود) قابل استفاده بوده هم برای ریکاوری از طریق شناساندن درایو در کامپیوتر و توسط کامپیوتر و اما نوکیا اگر فلش نشده باشد و فقط گوشی بالا نیاید با دانل بست میتوانید اطلاعات دفترچه تلفن پیامکها مدیا و گالری را بصورت کامل برگرداند و روش دوم رید گرفتن از سی ان تی گوشی بوده که باز با نرم افزارهای خاصی فایل سی ان تی تجزیه و مقادیر دلخواه قابل بازیافت میباشند ولی اگر فلش شده باشد کار به سختی انجام خواهد شد و زمان و هزینه خیلی بیشتری نیاز است که تنها مخاطبین برگردانده شوند من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.