hunterpars 17 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام.این گوشی روی آرم سامسونگ ریست میشه.چند بار وایپ کردم ولی درست نشد.روی دانلود مد هم نمیره.منتظر راهنماییتون هستم. لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 برای رفتن به دانلود مد از چه کلیدای استفاده میکنی لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 دوست عزیز گوشی رو با منبع تست کن..اگه جریان کشی داشت اعلام کن تا راه حلشو به خدمتتون عرض کنم.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 این مدل گوشیها تو بیشتر مواقع با نرم افزاری حل میشن دلیل این که رو دانلود مد هم نمیره ...این که با تک فایل فلش شده... در واقع زمانی که رو دانلود مد میره ...تصویر نیست شما در واقع عملیات دانلود مد انجام بدید ... و گوشی وصل کنید ... بعد میبیند که به راحتی فلش قبول میکن ... در غیر اینصورت اعلام نتیجه کنید تا بیشتر مورد راهنمای قرار بگیرید ... لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 7 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 گوشی جریان کشی نداره.و برای رفتن به دانلود مد هم از کلیدای home+vol down+ power استفاده میکنم. لینک ارسال
sajad_gsm 10 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 کاری که گفتم انجام بده لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 7 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 با تشکر از همه دوستان دانلود مد این گوشی با کلدای کاهش و افزایش صدا +پاور بوده که با فلش کامل مشکل ریست شدن هم حل شد.اشتباه از من بوده که فکر میکردم همه مدلای اندروید سامسونگ با کاهش صدا و هوم + پاور به دانلود مد میرن.:) لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سپاس از اعلام نتیجه موضوع بسته شد A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.