رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 با سلام... اولین باری که گوشی ایسوس به پستم خورده..ممنون میشم طریقه فلش کردنش رو هم بهم بگید.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 با سلام...اولین باری که گوشی ایسوس به پستم خورده..ممنون میشم طریقه فلش کردنش رو هم بهم بگید.. درود دوست عزیز میشه مشکلتون و دلیل فلش رو هم عرض کنید ممنون میشم لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام... مشکل نرم افزاری داره...ریکاوری هم نمیره... باید فلش بشه معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 دوست عزیز با ولوم زیاد و پاور سپس کابل یو اس بی وصل کن میره ریکاوری برای فایلش هم اگر بنده فایلش موجود بود واست قرار میدم موفق باشید لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 ریکاوریش با ولوم پایین ههه... متاسفانه همین که میخواد بره یه ویبره میزنه و ...ریستارت معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 بله دیگه هیشکی کمک نکرد..... آگه کسی با این گوشی برخورد کرد.... اینم فایلش.....بعد از 8 ساعت جستو جو پیداش کردم.... https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/91ACC14A8B9C4625BEEB23FA51CDDA6FY توی فایل زیپ یه فایل دیگهای هست که اونم زیپ هست....این گوشی که رم نمیخوره..فایل رو کپی کنید توی حافظه داخلی..ببریدش ریکاوری...آپدیت.... دست گلم درد نکنه... البته یادم رفت بنویسم برای اولین بار در ایران بین فروم ها....... از forum.gsm-developers.ir معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ravani1234 10 ارسال شده در 2 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2017 سلام دقیقا منم همین مدل دارم ولی فایل روی حافظه کپی نمیشه چیکارش کنم؟؟؟؟ تقریبا روی ارمه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.