hasan32 15 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 سلام خدمت دوستان يه رم 32 گيگ واسم اومده و ارور the disk is write protected رو ميده با نرم افزار هاي Hp fdisk , HDD Low Level Format هم فرمت سطح پايين انجام نشد لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 سلام خدمت دوستان يه رم 32 گيگ واسم اومده و ارور the disk is write protected رو ميده با نرم افزار هاي Hp fdisk , HDD Low Level Format هم فرمت سطح پايين انجام نشد دوست عزیز درود این ارور بعضی مواقع قابل حل با یکی دوتا نرم افزر درست میشه ولی احتمالش خیلی کمه بنده با ابونتو یکی دو موردحل کردم ولی از ده تا یکی شما ارور رو بنویسی تو گوگل خیلی مطلب دربارش میاد لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 معمولا این ارور رایت پروتکتت درس نمیشه بقول دوستمون Cortana من تا الان نتونستم درس کنم به جر یکی دو مورد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 6 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 دوستان با این ابزار کی کار کرده با این درست نمی شه؟ لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 دوستان با این ابزار کی کار کرده با این درست نمی شه؟ این انلاکر هست رم میزاری داخلش بعد به سیستم وصل میکنی حدود یک دقه بعد میکشی از این وسیله و وصل میکنی به رم ریدر بعد فرمت میزنی مثل اون کابل atf عمل میکنه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 با سلام دوستان عزیز بنده این انلاکر رو هم دارم و استفاده کردم ولی این مشکل رو برطرف نکرده. جهت اطلاع عرض کردم موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.