ramin 68 14 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 سلام به همگی دوستان گوشی e960 برام اومده بود مشکل اسپیکر بود ok کردمش مشتری 2 هفته زمان برد بیاد ببرتش که خودم تو این چند روز چند بار تست کردم ok بود ولی دیروز اومد ببره روش میشه رو ارم میمونه هارد ریستم کردمش ولی بازهم روی ارم مونده رام هم برا این مدل ندارم و طریقیه فلششم نمیدونم ممنون میشم زود راهنمایم کنید اگه رامی هست با اموزش لطف کنید خیلی واجبه لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 درود دوست عزیز اگه octopus داشته باشی براحتی میتونید فلش کنید موفق باشید... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 4 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 دروددوست عزیز اگه octopus داشته باشی براحتی میتونید فلش کنید موفق باشید... سلام استاد ندارم همکارم اینجا داره ولی نیستن امروز اینم خیلی واجبه با فلش تولز فلش میشن این مدلا؟ mtk هستن? لینک رام دارین دان کنم؟ لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 نه دوست عزیز اینا از سری Qualcomm هستن A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 سلام استاد ندارم همکارم اینجا داره ولی نیستن امروز اینم خیلی واجبهبا فلش تولز فلش میشن این مدلا؟ mtk هستن? لینک رام دارین دان کنم؟ درود در ادامه فرمایشات ارش جان این گوشی کوالکام هست شما سریال گوشی رو برای من پ خ کن تا لینک رام خرین ورژن رو بدم خدمتت همراه با اموزش لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 4 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 درود در ادامه فرمایشات ارش جان این گوشی کوالکام هست شما سریال گوشی رو برای من پ خ کن تا لینک رام خرین ورژن رو بدم خدمتت همراه با اموزش گوشیکه بالا نمیاد سریال بدم پشت گوشی هم چیزی نیستش لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 گوشیکه بالا نمیاد سریال بدم پشت گوشی هم چیزی نیستش دوست عزیز پس تا دادن لینک رام و گداشتن اموزش صبور باشد ممنون لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 4 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2015 عزیز انجمن این اخرین ورژن فایل فلش احتمالا فارسی هم باشه مطمعن نیستم دانلود LG E960 10D اموزش هم قرار میدم خدمتت لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 5 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 عزیز انجمن این اخرین ورژن فایل فلش احتمالا فارسی هم باشه مطمعن نیستم دانلود LG E960 10D اموزش هم قرار میدم خدمتت سلام ممنون از پشتیبانیتون لطف میکنید... لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 5 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 راستی استاد من دارم فایلو دان میکنم پسوند فایل e960at هستش مشکلی نداره این رام واسه من e960خالیه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.