ghodooss 90 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 سلام تازه این دانگل رو تهیه کردم هنگام ریجیستری دانگل ارور پایین رو میدهsocket error # 11001 host not found کسی از دوستان به این مشکل برخورده یا حل کرده برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 سلام تازه این دانگل رو تهیه کردم هنگام ریجیستری دانگل ارور پایین رو میدهsocket error # 11001host not found کسی از دوستان به این مشکل برخورده یا حل کرده درود دوست عزیز میشهاسرین هم قرار بدی تا بیشتر راهنماییت کنم توی کدوم مرحله ؟؟ توی باز کردن کدوم ورژنش؟؟؟ ممنون لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 http://s6.uplod.ir/i/00671/risxb7e45f7j.jpg برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 شما در قسمت اپدیت دانگل فریمور دانگل رو اپدیت کردی؟؟؟ لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 حل شد مثل اینکه نسخه suite جدید امده با نصب نسخه جدید حل شد برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 حل شد مثل اینکه نسخه suite جدید امده با نصب نسخه جدید حل شد ممنون از اعلام نتیجه دوست عزیز اگر هم با مشکل بالا نیومدن دانگل هم مواجه شدی فریمور دانگل رو اپدیت کن برای نصب برنامه ها بنظرم دونه دونه بگیری بهتره تا اینکه سوییت رو نصب کنی برای استفاده از دانلود سنترش هم اگر خواستی بگو تا واست توضیح بدم موفق باشی دوست عزیز لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 توضیح بدین ممنون میشم برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 توی همون تب اپدیت دانگل شما گزینه Download center بزن میری توی دانلود سنترش و هر برند و هر گوشی که ساپورت میکنه تمامی فایل های فلشش هم موجوده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.