z.3.x 13 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 سلام خسته نباشید خدمت همکاران عزیز به زودی اموزش حذف اکانت گوشی های سامسونگ که بعد از فلش و یا ریست نیاز به اکتیو دارن بدون نیاز به باکس و کامپیوتر در این تایپ قرار خواهد گرفت وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 تا کامل شدن پست از زدن اسپم خودداری کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 تست شده روی نوت3 s4 s5 وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 با سلام . دوست عزیز بابت این پست ممنون . ولی فکر کنم این باگ رو ورژن 4جواب میده . و رو ورژن 5 نمیشه . لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 با سلام . دوست عزیز بابت این پست ممنون . ولی فکر کنم این باگ رو ورژن 4جواب میده . و رو ورژن 5 نمیشه . دوست عزیز در ورژن 5 نیاز به این کار نیست با دانگرید و رایت دوباره ورژن 5 اکانت حذف میشه موفق باشید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 دوست عزیز ممنون از پست مفیدت ولی ای کاش یه سرچ میکردی http://forum.gsm-developers.ir/thread4701.html بعدشم اکانت سامسونگه نه جمیل لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 دوست عزیز ممنون از پست مفیدت ولی ای کاش یه سرچ میکردی http://forum.gsm-developers.ir/thread4701.html بعدشم اکانت سامسونگه نه جمیل (جمیل اکانت سامسونگ) مرسی از راهنمایه مفید تون و متاسفانه بنده به این بخش دسترسی نداشتم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.