tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 آقای موسوی اگه هستن رمز این فایلی که قرار دادن بدن بنده یه تست بکنم لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 آقای موسوی اگه هستن رمز این فایلی که قرار دادن بدن بنده یه تست بکنم gsm mithun roy پسورد خدمتت تعداد محدود تبلت هستند که با در اوردن ال سی دی بع فلش کردن بعد جا زدن اون اوکی میشه ولی خیلی محدودن و یکی دو مدل لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 2 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 gsm mithun royپسورد خدمتت تعداد محدود تبلت هستند که با در اوردن ال سی دی بع فلش کردن بعد جا زدن اون اوکی میشه ولی خیلی محدودن و یکی دو مدل با این فایل تست کردم متاسفانه درست نشد تاچ هم از کار افتاد لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 با این فایل تست کردم متاسفانه درست نشد دوست عزیز شما باید ال سی ی عوض کنی فک نکنم فایل با اون تاریخ هم موجود باشه لینک ارسال
m-gsm 11 ارسال شده در 2 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2015 منم خیلی اوکی کردم ولی یه نمونه هست روبرچسپ زرد رنگ تبلت زدهp709m که مشکل تصویر پیدا میکنه یا باید ال سی دی تعویض بشه یا هم رام بکاپ بگیری رایت کنی فعلا هیچ فایلی پیدا نشده که این مشکل حل کنه !!! کل مشخصاتش با همه جی تب ها یکی هست ال سی دی هم یکی هست ولی تاریخ مینبردقدیمیه در صورتی که این تبلت دوماه اومده پس خواستون باشه برای فلش این تبلت من چهل میگیرم یا هم ال سی دی که بعد از فلش خراب شده را با ال سی دی جی تب ویترینی تعویض میکنم جواب میده هزینش 25 لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 3 آذر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 دوستان اگه موافق باشن با ذکر منبع سایت ادرس این فایل قرار بدم لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 دوستان اگه موافق باشن با ذکر منبع سایت ادرس این فایل قرار بدم سلام این کار خلاف قوانین انجمن هست ...از انجمن های همسایه لطفا لینکی قرار ندید چون بعدا حرف و حدیث پیش میاد پس دقت لازم رو کنید :-? مشکل شما هم حل شده پس تاپیک بسته ..../ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.